Ads Top

Βαρέλα: «Κάποιες φορές οφείλουμε να προκαλέσουμε σοκ μέσα στην ομάδα»


Mea culpa από τον Φερνάντο Βαρέλα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στο Περιστέρι. «Δεν το εξέφρασα σωστά» ανέφερε μεταξύ άλλων, υποστηρίζοντας πως ο ρόλος της παλιάς φουρνιάς είναι συγκεκριμένος!

Η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο δεν ήχησαν σωστά, όπως υποστήριξε ο ίδιος δεν τις αποτύπωσε σωστά καθώς δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει περισσότερο από την ομάδα, από το γκρουπ, ότι μπορεί να πετύχει! 

«Νομίζω ότι δεν το εξέφρασα σωστά μετά το παιχνίδι, δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει περισσότερο από εμάς τους παίκτες ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει. Είναι ο πρώτος στόχος κάθε μέρα να βελτιωθούμε σε όλα, να προπονούμαστε σωστά και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή.

Είμαι εδώ από το 2016 και μαζί με τον Κρέσπο, τον Βιεϊρίνια, τον Μπίσεσβαρ και τον Πασχαλάκη είμαστε οι αρχηγοί της ομάδας. Είναι καθήκον μας να ξυπνήσουμε τους υπόλοιπους, κάποιες φορές να προκαλέσουμε ένα… σοκ στην ομάδα για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Είμαστε επτά πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα να… ξυπνήσουμε.

Αν δεν πιστεύεις στην κορυφή, τότε δεν έχεις θέση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, έτοιμοι, αφοσιωμένοι και να δώσουμε ότι έχουμε για να δείξουμε ότι πραγματικά πιστεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.