Ads Top

Μαρτίνς: «Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά!»


Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε έτοιμος να πάει ένα βήμα πιο πάνω από εκεί που ήδη έχει φτάσει με τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη επί της Φενέρ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League!

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν έκριναν οι αλλαγές το ματς: «Φυσικά, επηρέασαν οι αλλαγές την έκβαση του αγώνα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένα αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει. Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος, αγχωμένος. Αυτό φάνηκε και από τον κόσμο, ήταν κάτι που μεταδόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι και με ξεκάθαρη σκέψη. Πιέσαμε πολύ περισσότερο, δεν βγήκε καθόλου από το 50μ. η Φενέρ. Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε αυτοπεποίθηση και με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό».

Για το αν φοβήθηκε μη γίνει η ζημιά όπως με την Άιντραχτ: «Στο ματς με την Άιντραχτ δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Σκοράραμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πιο ήρεμοι και οργανωμένοι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση. Έχουμε καταπληκτικό σύνολο παικτών για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες με ανωτερότητα και αυτό φαίνεται».
 
Για το αν βλέπει έναν προημιτελικό στην Ευρώπη: «Θα παλέψουμε για να πάμε ακόμα πιο μακριά. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο στόχος μας ως τώρα έχει επιτευχθεί, να προκριθούμε. Θα προσπαθήσουμε και για την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεπεράσουμε το περσινό και έχουμε φιλοδοξίες για να πάμε ακόμα πιο μακριά».

Για το αν είναι η ομάδα του στην καλύτερή της φάση μετά τις τελευταίες νίκες: «Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ποιότητα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.