Ads Top

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέα μέτρα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών, ένα δωρεάν self test από 6 έως 12 Δεκεμβρίου σε όλους.

Η μετάλλαξη «Όμικρον» έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώνει νέα μέτρα προκειμένου, ενόψει των εορτών, να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Στην εισαγωγική του ομιλία, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για την εξέλιξη της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης και προχώρησε σε ανακοινώσεις μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενόψει και των γιορτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 16/1, αλλιώς θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ πρόστιμο τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Επίσης, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το διάστημα από 6 έως 12 Δεκεμβρίου θα παρέχεται δωρεάν σε όλους ένα self test προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του ιού την περίοδο των εορτών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.