Ads Top

Αλβανία-Πολωνία: Διακοπή μετά το γκολ του Σβιντέρσκι! (vid)


Ο Κάρολ Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όμως οι Αλβανοί του πέταξαν αντικείμενα κατά τον πανηγυρισμό του και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα προσωρινά.


Επεισοδιακά εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Πολωνία για τον 9ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία διεκόπη ύστερα από το υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Κάρολ Σβιντέρσκι.
Ο Ματέους Κλιχ έβγαλε σέντρα από δεξιά στο 77ο λεπτό και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπιασε ένα μονοκόμματο πλασέ από διαγώνια και αριστερή θέση, νικώντας τον Ετρίτ Μπερίσα.

Ο Σβιντέρσκι και οι υπόλοιποι Πολωνοί πανηγύρισαν μπροστά στο ένα πέταλο του γηπέδου των Τιράνων και δέχθηκαν βροχή από αντικείμενα. Έφυγαν προς τη σέντρα, με τον διαιτητή Κλεμάν Τουρπέν να καλεί και τους 22 παίκτες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Ο αγώνας διεκόπη, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να καθαριστεί το χορτάρι. Ο αγώνας άρχισε κανονικά ύστερα από περίπου 12 λεπτά.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.