Ads Top

Sport: «Ο Τζόλης ανάμεσα στα ταλέντα που τσέκαρε η Μπαρτσελόνα!»


Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Sport" αναφέρει ότι ο Χρήστος Τζόλης είναι ανάμεσα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα!

Ο Χρήστος Τζόλης ανήκει στη Νόριτς από το περασμένο καλοκαίρι, όταν παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι ενεργό μέλος στο ροτέισον του Ντάνιελ Φάρκε στις πρώτες αναμετρήσεις των καναρινιών, όπως φυσικά και του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας.

Οι εμφανίσεις του έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής "Sport" η οποία παραθέτει μια λίστα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν ελεγχθεί από τους μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα η Sport αναφέρει για τον Τζόλη: "Μετά από ένα «διάλλειμα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Χρήστος Τζόλης έκανε ένα ποιοτικό άλμα στην Premier League αυτή τη χρονιά για να ενσωματωθεί στη Νόριτς. Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές.

Τον Ιανουάριο θα γίνει 20 χρονών και το προφίλ που έχει τώρα τον κάνει περιζήτητο στην Ευρώπη. Είναι μόνο η αρχή για να φτιάξει το όνομά του στη διεθνή σκηνή και οι προτάσεις δεν θα λείψουν".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.