Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτός Είναι Ο Άνθρωπος Που Άλλαξε Την Διαθήκη


Μπορεί όλοι να πιστεύουν πως η Αθηνά κινεί τα νήματα, τίποτα, όμως, δεν είναι όπως φαίνεται.
Ο Ισίδωρος και η Ιουλία βρίσκονται απέναντι από την χήρα του Ιπποκράτη, στην γη της ελιάς, αναζητώντας την αλήθεια για τη διαθήκη.

Η Μυρτάλη, αποκληρωμένη, προσπαθεί να βρει τη λύση, στο πλευρό του αγαπημένου της Λυκούργου. Όλοι δείχνουν να την στηρίζουν, να την φροντίζουν, να την αγαπούν σαν παιδί τους…

Το μυαλό όλων πηγαίνει στην Αθηνά. Είναι, όμως, εκείνη η υπεύθυνη για το τεράστιο αυτό κακό; Η ίδια υποστηρίζει ακόμη και στην μητέρα της πως δε φταίει για όλα όσα έγιναν στην Μυρτάλη. Λέει την αλήθεια;

Ύποπτος ο Ισίδωρος

Όταν η Ιουλία τους προτείνει να δώσουν ένα μερίδιο από το ελαιοτριβείο στην Μυρτάλη, Ισίδωρος και Μάνος εξοργίζονται. Διαφωνούν και αρνούνται να μοιράσουν την περιουσία δια του τέσσερα, βάζοντας μέσα και την κόρη του Ιπποκράτη.

Ο στόχος του Ισίδωρου είναι να εναντιωθεί στην Αθηνά και όχι να “σπάσει” όσα τους απέμειναν. Καιρό τώρα της ζητάει να παραιτηθεί και να πουλήσει το μερίδιό της, με την κατάσταση να γίνεται πιεστική για την ίδια.

Μάλιστα, ο Ισίδωρος δε θα πάρει με καλό μάτι και την επιστροφή του Ιάκωβου, σε αντίθεση με την Ιουλία που θα χαρεί πολύ. Σύμφωνα με το TV24, όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν τον Ισίδωρο ύποπτο για την απόκληρωση της Μυρτάλης.

Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον συμβολαιογράφο, τον Κωνσταντίνο. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Ο πατέρας της Μυρτάλης, πριν πεθάνει, της είπε να μην εμπιστεύεται κανέναν.

Είναι ο Ισίδωρος αυτός που άλλαξε -τελικά- τη διαθήκη του Ιπποκράτη, στην γη της ελιάς; Όλα οδηγούν στη μεγάλη αλήθεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.