Ads Top

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος είναι Βρουλάκης – Η ιστορία της Ανθούλας


Ένα πολύ σκοτεινό μυστικό έρχεται από το παρελθόν για να ταράξει τις ισορροπίες του νησιού. Ο Άγγελος, η Αργυρώ και ο Πετρής είναι αδέλφια στη σειρά Σασμός, έχοντας τον ίδιο πατέρα.
Ο Μάρκος Βρουλάκης και η Ανθούλα Σταματάκη είχαν ένα κρυφό ειδύλλιο στο παρελθόν. Οι δυο τους έζησαν έναν τεράστιο έρωτα, δίχως μέλλον κι ελπίδα. Η Ανθούλα ήταν ένα αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας των Σταματάκηδων και πολύ δεμένη με τον Βασίλη.

Ερωτεύτηκε τον Μάρκο Βρουλάκη και μαζί του έζησε πολλές νύχτες πάθους. Ο Μάρκος, όμως, δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τον γάμο του με την Μαρίνα για εκείνη. Έτσι, μία βεντέτα ξεκίνησε και γράφτηκε με αίμα.

Η αυτοκτονία της Ανθούλας

Η Ανθούλα έμεινε έγκυος κι έμεινε μια γυναίκα ανύπαντρη με ένα μωρό στην αγκαλιά της, αγνώστου πατρός. Όλοι ήξεραν το ενοχικό αυτό μυστικό, όμως κανείς δεν μιλούσε. Η Ανθούλα, χωρίς να αντέχει το βάρος αυτό, αποφασίζει να αυτοκτονήσει.

Εξοργισμένος ο Βασίλης, όπλισε τα χέρια του και σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη για το κακό που έκανε στην Ανθούλα. Έτσι, ο μικρός Άγγελος, ο γιος της, μεταφέρεται μακριά από την Κρήτη, παρόλο που πίσω του έχει δύο αδέλφια, στη σειρά Σασμός… την Αργυρώ και τον Πετρή.

Η αλήθεια αυτή δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Φαίνεται πως ο Άγγελος είναι ο συνδετικός κρίκος των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Είναι ο άνθρωπος που έχει μέσα του το αίμα των δύο οικογενειών.

Η στιγμή της αποκάλυψης θα είναι συγκλονιστική. Ο Άγγελος έρχεται ως ο νέος γιατρός στην Κρήτη και ξεκινάει τις έρευνες για την οικογένειά του. Αναπτύσσει μία ιδιαίτερη φιλία με τον Πέτρο, η οποία του ανοίγει πολλές πόρτες του παρελθόντος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.