Ads Top

Δήμητρα Καστρίτση κατά Πετρούνια: «Ο Λευτέρης μηδένισε το metoo, μηδένισε εμάς»


«Χείμαρρος» η αθλήτρια ενόργανης Δήμητρα Καστρίτση μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η Δήμητρα Καστρίτση είπε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται: «η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν άστοχη διότι μηδένισε το κίνημα, μηδένισε την Σοφία Μπεκατώρου και μηδένισε και εμάς. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εδώ και επτά μήνες υπάρχει έστω και μία ανάρτηση του Λευτέρη που να δείχνει τη συμπαράσταση προς τους συναθλητές του. Διότι άκουσα ότι ήταν και αγέννητος. Πως γίνεται να ήταν αγέννητος όταν με την γυναίκα του ήμασταν συναθλήτριες;».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε συμπορευθεί μαζί, έχουμε κλάψει μαζί, έχουμε πονέσει μαζί, ζούσαμε μαζί στις εγκαταστάσεις οπότε που απευθύνεται ο Λευτέρης; Που ήταν;».

Και τόνισε: «Η συγγνώμη που είπε που απευθυνόταν; Απευθυνόταν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Συγγνώμη ζητάς από τα θύματα. Στην Ελλάδα αφιερώνεις τα μετάλλια σου» συμπλήρωσε η αθλήτρια. «Καταλαβαίνετε ότι έχουμε υποστεί κακοποίηση και μιλάμε με εάν και εάν και εάν… Κακοποίηση όχι για ψυχολογική βία. Μιλάμε για σωματική βία, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.