Ads Top

MasterChef Spoiler: Αυτός θα είναι ο 4ος κριτής στο MasterChef!


Όλα δείχνουν ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει δυναμικά και μάλιστα ανανεωμένο, με πολλές αλλαγές και με πάρα πολλές εκπλήξεις!
Το ριάλιτι μαγειρικής που όλος ο κόσμος έχει αγαπήσει και όπως φαίνεται δεν αλλάζει με τίποτα και για κανένα άλλο παρόμοιο προϊόν, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή και όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα κανονικά όπως κάθε χρόνο το νέο έτος και όχι όπως έχει διαρρεύσει μαζί με το Survivor.

Στο Star πιστεύουν απόλυτα στο ριάλιτι μαγειρικής και φυσικά και στους κριτές τους, οι οποίοι είναι εκείνοι που κάνουν την διαφορά και επιλέγουν να κάνουν τα πάντα όπως τα κάνουν κάθε χρόνο.

Μεγάλες ανατροπές φέρνει το MasterChef 6

Αλλαγές εννοείται ότι θα υπάρξουν, ήδη μαθαίνουμε για περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα, ακόμα και για ταξίδια, αφού ο κορονοϊός όσο και να επιμένουν κάποιοι σιγά σιγά θα μας αφήσει.

Ήδη διαρρέεται ότι περισσότεροι απο 8.000 είναι οι αιτήσεις των ανθρώπων που έχουν δηλώσει συμμετοχή για το νέο κύκλο του MasterChef, ενώ το όπως αναφέρει και το sportdog, το επίπεδο των επίδοξων σεφ είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρσι, ενώ οι περισσότεροι είναι ήδη επαγγελματίες μάγειρες με εμπειρία σε σημαντικά καταστήματα εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θα υπάρχει και 4ος κριτής στο MasterChef;

Μια απο τις μεγάλες αλλαγές είναι η σκέψη που γίνεται να υπάρξει και τέταρτος κριτής μέσα στο MasterChef, αφού όπως αναφέρει το περιοδικό TV24 η περσινή νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού, Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναμένεται να βρίσκεται και εκείνη στο ριάλιτι.

Η Μαργαρίτα θα δώσει σίγουρα το παρών σε ορισμένα από τα γυρίσματα, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι μπορεί να την δούμε να είναι και ο τέταρτος κριτής του MasterChef.
 
Φήμη ή πραγματικότητα η Μαργαρίτα είναι ένα διαμάντι και σίγουρα όποιος και να είναι ο ρόλος της θα είναι για καλό!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.