Ads Top

Η Ιωάννα Μαλέσκου «εξαφάνισε» φωτογραφίες από το Instagram! (pics)


Μετά τις σαρωτικές οι αλλαγές που έχει κάνει επάνω της η παρουσιάστρια.
Η μετακίνηση της απο την Κρήτη στην Αθήνα έγινε πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Η ίδια χρόνια στην θέση της παρουσιάστριας στο ΚΡΗΤΗ TV κατάφερε να γίνει γνωστή στα κανάλια της Αθήνας και όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε μετακόμισε στον ΣΚΑΪ.
 
Η αλήθεια είναι ότι στην Κρήτη την ξέρουν καλύτερα και θα μπορούσαν να πούνε περισσότερα πράγματα απο αυτά που θα γράψουμε εμείς εδώ.

Βλέπετε εμείς την μάθαμε μέσα απο τα βίντεο του Νίκου Μουτσινά ο οποίος εστίαζε περισσότερο στα στησίματα που έκανε η παρουσιάστρια στην Κρήτη και η αλήθεια είναι ότι όλοι βλέπαμε μια νέα Ελένη Μενεγάκη όπως ήταν η βασίλισσα στις αρχές της.

Το κακό με την Ιωάννα είναι ότι μόλις έφυγε απο την Κρήτη και προσγειώθηκε στην Αθήνα άλλαξαν τα πάντα πάνω της!
 
Κυριολεκτικά η μεταμόρφωση της ήταν σοκαριστική, ειδικά για όλους όσους την έβλεπαν τόσα χρόνια.

Ξαφνικά άλλαξε στυλ, σε αυτό μπορεί να φταίει και το κανάλι, βέβαια οι κακές γλώσσες λένε άλλα, αφού ήδη βγαίνουν φήμες ότι και οι φετινές αλλαγές που έκανε πάνω της δεν είχαν την έγκριση του καναλιού και τα αποτελέσματα δεν άρεσαν και πλέον τρέχει και δεν φτάνει να διορθώσει αυτά που δεν διορθώνονται εύκολα.

Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια η Ιωάννα Μαλέσκου του σήμερα με την Ιωάννα της Κρήτης δεν έχει καμία σχέση και την επιλογή μάλλον την έχει κάνει η ίδια αφού έχει διαγράψει ότι παλιές φυτογραφίες υπήρξαν στον λογαριασμό της στο instagram.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 11 φωτογραφίες που η Ιωάννα Μαλέσκου εξαφάνισε απο το Instagram, ενώ είμαστε ακόμα σε αναζήτηση μερικών πολύ καυτών και εντυπωσιακών φωτογραφιών.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.