Ads Top

Facebook και Instagram: Νέα Προβλήματα σε posts και stories!


Μετά το εξάωρο «πάγωμα» σε Facebook και Instagram, φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν τελείωσαν για τις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες!
Μετά το εξάωρο «πάγωμα» σε Facebook και Instagram, φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν τελείωσαν για τις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες.

Λίγα εικοσιτετράωρα πέρασαν από τη μέρα που «έπεσαν» τα δύο social media και τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα στις δύο πλατφόρμες για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (8/10) εντοπίστηκαν προβλήματα σε post και stories κυρίως στο Instagram, με πολλούς χρήστες να δυσκολεύονται να κάνουν viewing στα stories των ακολούθων τους ή να ανανεώσουν το feed τους.

Πολλοί λοιπόν επισημαίνουν αυτή τη δυσλειτουργία στο φόρτωμα της αρχικής, ενώ λιγότερες αναφορές εντοπίζονται στην αρχική του Facebook.

Πάντως, την περασμένη Δευτέρα (3/10) για έξι ώρες υπήρχε το παραπάνω πρόβλημα, με το #facebookdown να γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή hashtags, ενώ αυτό το πάγωμα επέτρεψε στο TikTok και το Twitter να πάρουν λίγο τα… πάνω τους και να νιώσουν βασιλιάδες των social.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.