Ads Top

Η απάντηση Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Άκη Πετρετζίκη!


Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας.
Η αγαπημένη μαγείρισσα απάντησε, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη προ μηνών κόντρα της με τον Άκη Πετρετζίκη.

«Είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αυτό είναι το καλύτερο και ας υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν προλαβαίνω να δω τα νούμερα τηλεθέασης. Οι από πίσω βλέπουν νούμερα. Είμαστε σε άλλη ώρα και “ξαναχτίζουμε” από την αρχή. Ωραία, μια χαρά», είπε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Σχετικά με την κόντρα που είχε πριν λίγους μήνες με τον Άκη Πετρετζίκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έριξε τους τόνους και είπε με νόημα: «Άσε τις κόντρες. Άκη μου, να ζήσετε να ευτυχίσετε! Είστε δυο νέα παιδιά, να κάνετε μια ωραία οικογένεια, να χαίρεστε το μωράκι σας, να σας ζήσει το όνομα! Μετά από τόσες ευχές… 

Εντάξει, κι εγώ τα νεύρα μου είχα, νευρίασα με εκείνο το σκηνικό που έτυχε και τα είπα. Να ξέρετε εγώ είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Όταν νευριάζω το δείχνω, όταν είμαι χαρούμενη το δείχνω. Εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά! Είναι νέο ζευγάρι. Όλα τα καλά του Θεού να είναι πάνω στην οικογένειά τους».

Τέλος η μαγείρισσα αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για το J2US. «Μου έγινε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να πάω στο J2US και παρότι το ήθελα πάρα πολύ, ευτυχώς που δεν πήγα γιατί με ακούς που έχω βραχνιάσει… Πώς θα έβγαζα τα τραγούδια;», αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Θυμίζουμε πως η κόντρα της μαγείρισσας με τον Άκη Πετρετζίκη ξεκίνησε όταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ξέσπασε μέσω Instagram κατά σεφ, που, χωρίς να κατονομάζει, της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μικρές αλλαγές. Ο λόγος για την γαλατόπιτα Μάνης.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν είχε κατονομάσει τον σεφ, ωστόσο από τις αναρτήσεις της ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για τον Άκη Πετρετζίκη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.