Ads Top

Τα τελευταία λόγια της Φώφης Γεννηματά στους συνεργάτες της!


Οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν την αγαπημένη τους πρόεδρο!
Η είδηση με το θάνατο της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα (25/10) μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Όπως δηλώνουν οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά είχε έγνοια την ενότητα της παράταξης μέχρι και την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πρωτόπαππας αποκάλυψε στον «Βηματοδότη», ποια ήταν τα τελευταία λόγια της απέναντι στους συνεργάτες της ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Αυτό που μας έλεγε ήταν "προσέξτε την ενότητα της παράταξης", "κρατηθείτε εκτός της κομματικής αντιπαράθεσης για την ηγεσία", "διαχειριστείτε την καθημερινότητα" και "κυρίως να προσέχετε να μη διασπαστεί η ενότητα"». 

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια-οδηγίες της Φώφης Γεννηματά προς τους συνεργάτες της.

Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.

Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.