Ads Top

Διαψεύδει η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευμα για νέα σχέση!


Διαψεύδει το δημοσίευμα η Άντζελα Γκερέκου - Δείτε την απάντησή της!
Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην προσωπική ζωή της Άντζελας Γκερέκου, με την ίδια να θρηνεί μεν για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά να δείχνει πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Η Γκερέκου πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στη «Γη της Ελιάς» και, την ίδια στιγμή, μοιάζει να έχει προχωρήσει και στα αισθηματικά της, όπως αναφέρει και το «Yes Magazine».


Το περιοδικό αναφέρει, ότι η Άντζελα... ξορκίζει το θάνατο του Βοσκόπουλου με γάμο, με ένα γνωστό επιχειρηματία να της έχει «κλέψει» την καρδιά. Οι δυο τους μοιάζουν ευτυχισμένοι και έχουν ακουστεί έως και ψίθυροι, ότι θα ενωθούν με τα εν λόγω ιερά δεσμά, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να μη γίνει άμεσα, με το πένθος για τον τραγουδιστή να είναι ακόμη νωπό.

Η απάντηση της Άντζελας Γκερέκου

Η ηθοποιός κοινοποίησε μια κοινή της φωτογραφία με τον αείμνηστο τραγουδιστή και δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της με τα όσα ανυπόστατα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!» έγραψε στο Instagram η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου:  


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.