Ads Top

Μαρτίνς: «Εμείς θα είμαστε Καραϊσκάκη, ούτε στην Μύκονο ούτε στην Σαντορίνη!»


Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να στείλει ξεκαθάρο μήνυμα ενόψει του κυριακάτικου (24/10, 20:30, Novasports Prime) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, απαντώντας σε φήμες που ήθελαν τον Ονιεκούρου να βρίσκεται στην Μύκονο.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League που ήταν και η πρώτη του φετινή σε όλες τις διοργανώσεις (ο αποκλεισμός από την Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έγινε στα πέναλτι, μετά από δύο ισοπαλίες), ωστόσο το μυαλό όλων στο μεγάλο λιμάνι έχει φύγει από την Ευρώπη και βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Και αυτό γιατί το βράδυ της Κυριακής (24/10, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Πέδρο Μαρτίνς να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της Nova και να φροντίζει να σχολιάσει με ιδιαίτερο τρόπο διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χένρι Ονιεκούρου να επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου πριν το ματς με τον Δικέφαλο.

"Εμείς αύριο θα βρισκόμαστε στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα είμαστε ούτε στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη, όπως έγραψαν κάποιοι", είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.