Ads Top

Φημολογία για μεταγραφή ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό!


Το σενάριο που κυκλοφορεί, ποιος παίκτης είναι και πού παίζει σήμερα - Ποια είναι η αλήθεια!
Τι κυκλοφορεί τις τελευταίες και ποιες πληροφορίες έρχονται από την Αραβία. Αν και πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, είναι σίγουρα παίκτης που θα έκανε τη διαφορά στην Τούμπα.

Αναστάτωση προκλήθηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία με την είδηση που είχε συνδέσει τον Δικέφαλο με τον Γκιλιέρμε, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.
 
Η είδηση δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη βάση, δεδομένου ότι ο παίκτης υπέγραψε μόλις πέρσι συμβόλαιο με την Αλ Σαντ, με την ομάδα μάλιστα να δίνει 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ενώ η συμφωνία με τον σύλλογο του Κατάρ είναι μέχρι το 2023.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη θέση του αμυντικού μέσω, καθώς τόσο οι Σβαμπ και Κούρτιτς όσο και Ντόουγκλας (αλλά ακόμα και ο Εσίτι!), δείχνουν ότι η ομάδα έχει πληρότητα σε αυτή τη θέση. 

"Γιατί να θέλει να φύγει; - Μόνο αν τον αφήσουν ελεύθερο - Δεν μπορεί να βρει μεγάλο συμβόλαιο ο Τζιοβίνκο"

"Πηγαίνει πολύ καλά στην Αλ Σαντ ο Γκιλιέρμε, σκοράρει κιόλας, έχει βάλει γκολ με κεφαλιές, με σουτ έξω από την περιοχή. Γενικά είναι πολύ καλός, παίζει στο κέντρο και αριστερά. Δε νομίζω να ισχύει ότι θα φύγει πάντως. Στο Κατάρ τώρα έχει ξεκινήσει η σεζόν, παίζει στη μεγαλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, υπέγραψε πέρσι. Γιατί να θέλει να φύγει τώρα;", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Δ. Σιώρης.

Πιστεύεις ότι θα είχε θέση στον ΠΑΟΚ;

"Είναι σταθερή αξία, αν έρθει στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει. Αλλά η μόνη περίπτωση για να φύγει, που δεν το βλέπω, είναι όπως συνέβη με τον Τζιοβίνκο: Να μην τον θέλει η ομάδα του και να του λύσει το συμβόλαιο. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν θεωρώ ότι χωράει και δεν θα φορτωνόταν ένα βαρύ συμβόλαιο ακόμα η ομάδα".

Δημήτρη, πες μου τι γίνεται και με την περίπτωση του Τζιοβίνκο;
 
"Αναμενόμενο να μείνει χωρίς ομάδα. Μπορεί στην Ελλάδα κάποιοι να ήθελαν να τον παρουσιάσουν ως σούπερ μεταγραφή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Προέρχεται από κάκιστη σεζόν και είναι λογικό να μην μπορεί να βρει μεγάλο συμβόλαιο".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.