Ads Top

Ροντρίγκες: «Θέλω να νικήσω τον ΠΑΟΚ!»


Ο Γκάρι Ροντρίγκες, μίλησε για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του και τόνισε πως σέβεται τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει τη νίκη με τον Ολυμπιακό!

Τον Γκάρι Ροντρίγκες τον ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δύσκολα θα δούμε τον Αφρικανό να παίζει από την αρχή της κυριακάτικης αναμέτρησης, όμως, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Γκάρι μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του και τόνισε πως σέβεται τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να πάρει τη νίκη. Για τον εαυτό του επισήμανε πως εκείνο που χρειάζεται είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναλυτικά ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε:

Πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από την Άιντραχτ και πριν από το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Είναι μια νέα μέρα τώρα. Είναι ντέρμπι και όλοι είναι ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε το ντέρμπι, όλοι θέλουν να παίξουν. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Έχεις ζήσει ελληνικά ντέρμπι. Πόσο θα επηρεάσει η απουσία των θεατών;

«Για εμάς δεν είναι καλό, θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας. Δεν είναι ωραίο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο, αλλά δεν θα είναι καταστροφικό για εμάς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πώς αισθάνεσαι που θα αντιμετωπίσεις την πρώην ομάδα σου;

«Είναι ωραίο να δίνεις ντέρμπι, ειδικά απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Τον σέβομαι τον ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον σεβασμό. Είμαι επαγγελματίας όμως και θέλω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να νικήσω τον ΠΑΟΚ».

Είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από τότε που ήρθες στον Ολυμπιακό;

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος. Χρειάζομαι παιχνίδια για να είμαι έτοιμος, όχι μόνο προπονήσεις. Όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing. Αν μου ζητηθεί θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.