Ads Top

Ανεβαίνουν οι πρωταθλητές


Μάθε τα πάντα για την εταιρίες στοιχήματος.

Επιστροφή σε φυσιολογικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων έχουμε από σήμερα, με τα ματς να γεμίζουν το κουπόνι μας και τις επιλογές να είναι πάρα πολλές. Τον πρώτο λόγο για στοιχηματισμό έχουν φυσικά οι μεγάλες κατηγορίες σε όλη την Ευρώπη, την στιγμή που σήμερα έχουμε αναμετρήσεις για τη Πρέμιερ Λιγκ, τη Σέριε Α’, τη Μπουντεσλίγκα, τη Λα Λίγκα και τη Λιγκ 1.

Η Γαλλική Λίγκα θα μας απασχολήσει στη στήλη, με τη δοκιμασία της πρωταθλήτριας Λιλ στο Κλερμόν, κόντρα στη τοπική νεοφώτιστη ομάδα.

ΚΛΕΡΜΟΝ: Οι χαρές και τα πανηγύρια που έφερε η άνοδος της Κλερμόν στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας, έγιναν… έκσταση από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στα «αχαρτογράφητα νερά» της Λιγκ 1. Τις τελευταίες αγωνιστικές πριν τη διακοπή, όμως, υπήρξε μεγάλη διαφορά στην εικόνα της ομάδας, ειδικά όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ. Σίγουρα, ο σύλλογος από τη κεντρική Γαλλία θα χρειαστεί περισσότερες εμπειρίες μέσα στη σεζόν για να μπορέσει γρήγορα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς ο βασικός και ρεαλιστικός στόχος της είναι η παραμονή. Για το ματς με τη Λιλ θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους για κάτι καλό, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να υποδέχεται κάποιος τον φορμαρισμένο πρωταθλητή…

ΛΙΛ: Το βάρος της κατόχου του τίτλου σε ένα πρωτάθλημα όπως το Γαλλικό, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να έχει ένας σύλλογος σαν τη Λιλ. Και το λέμε αυτό, φυσικά, καθώς υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ και brand name, οπότε οι «Λιλουά» θα είναι επιτυχημένοι ακόμα και αν καταφέρουν να μπουν στη διεκδίκηση του «ριπίτ». Το ξεκίνημα της ομάδας δεν ήταν ιδανικό, όμως σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και ο νέος τεχνικός της περνάει τη φιλοσοφία του. Πριν τη διακοπή ήταν σε καλή κατάσταση και σήμερα καλείται να φύγει με το διπλό από την έδρα της νεοφώτιστης Κλερμόν, ώστε να πάει με καλό ηθικό στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σεβίλλη. Σημαντική, πάντως, η απουσία του φορ Μπουράκ Γιλμάζ, λόγω τιμωρίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Κλερμόν να ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη παρουσία της στη Λιγκ 1, όμως αρχίζει σιγά σιγά να ρίχνει ρυθμούς και να παίζει με βάσει την ποιότητα του ρόστερ της. Η σοβαρή Λιλ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και το 2.25 στο διπλό είναι δίκαιο στη Bet365. 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.