Ads Top

Δε θα βρει άλλη ευκαιρία η Λιντς


Μια αρκετά σημαντική ημέρα έχει ξημερώσει σήμερα, καθώς υπάρχουν στο πρόγραμμα αρκετά σημαντικά παιχνίδια, κυρίως για ομάδες που ψάχνουν να επιστρέψουν στο προσκήνιο, καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά.

Μάθε τα πάντα για την πτωση αποδοσεων.

Μια εξ’ αυτών είναι η Λιντς, η οποία πέρσι εντυπωσίασε αρκετές φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την επιστροφή της, όμως φέτος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα σε όλους τους τομείς. Σήμερα, θα ψάξει τη 3η νίκη της στη σεζόν, μέσα στην έδρα της Νόριτς.

ΝΟΡΙΤΣ: Η εικόνα που δείχνει η Νόριτς, δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που ήθελαν να βλέπουν οι φίλοι της, μετά την εξαιρετική της πορεία πέρσι στη Τσάμπιονσιπ. Η ενίσχυση που έγινε ήταν πιο πολύ προς το μέλλον και τα «καναρίνια» χρειάζονταν περισσότερο έτοιμους παίκτες για να είναι ανταγωνιστικοί. Η ήττα με 7-0 από τη Τσέλσι έδειξε τα πολλά κενά στο ρόστερ, αλλά και την κάκιστη κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Κόντρα στη Λιντς θα ψάξει τη πρώτη της νίκη φέτος, όμως το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, ελέω και των απουσιών που έχουν προκύψει.

ΛΙΝΤΣ: Όλοι περιμένουν την «ανάσταση» τη Λιντς, μιας και η ομάδα του Μπιέλσα έχει δείξει πως με το ίδιο ρόστερ παίζει αρκετά καλή μπάλα. Φέτος τα «παγώνια» έχουν διαφορά ποιότητας με την περσινή τους εικόνα, μιας και μετά από 9 παιχνίδια, έχουν μόλις μια νίκη και αυτή πριν από 3 αγωνιστικές. Φυσικά, έχουν παίξει ρόλο και οι απουσίες της ομάδας, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός αυτό, μιας και υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και αρκετοί διεθνείς. Στόχος είναι να έρθουν τουλάχιστον 10 βαθμοί στα ματς μέχρι τέλη Νοεμβρίου, με την αρχή να γίνεται στο Νόριτς. Εκτός παραμένουν οι Μπάμφορντ και Έιλινγκ, αγώνας «δρόμου» για να προλάβει ο κομβικός Ραφίνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει καμία σχέση η φετινή εικόνα της Λιντς με τη περσινή, όμως τα «παγώνια» δεν το βάζουν κάτω. Ο Μπιέλσα δουλεύει καθημερινά για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και κόντρα στη κάκιστη Νόριτς έχει την ευκαιρία για ένα σημαντικό τρίποντο. Στο 2.10 της Novibet το διπλό.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.