Ads Top

Τέλος οι «Άγριες Μέλισσες» από τον ΑΝΤ1


Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, που θα αντικαταστήσει τις Άγριες Μέλισσες θα λέγεται Ντέρτι!
Είδαν κι αποείδαν στον ΑΝΤ1 καθώς βλέπουν ότι οι Άγριες Μέλισσες δεν… τραβάνε φέτος και αποφάσισαν να ρίξουν στο τραπέζι ένα νέο μεγάλο χαρτί: Το Ντέρτι!

Με δεδομένο πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν για τη σειρά εποχής, που σάρωσε στην τηλεθέαση το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει νέο σίριαλ, που αναμένεται να καθηλώσει. Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν πάρει ήδη «μολύβι και χαρτί» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» γράφουν τη σειρά με τίτλο «Ντέρτι», που θα αντικαταστήσει τις Άγριες Μέλισσες.

Μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο σύμφωνα με τις φήμες θα έχει ο «Μιλτιάδης» από το Διαφάνι στο μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα του ΑΝΤ1.

Σχετικά με τον σενάριο της σειράς, η υπόθεση αναμένεται να διαδραματίζεται στη Μεταπολίτευση, όταν το λαϊκό τραγούδι μεγαλούργησε και παράλληλα έζησαν «χρυσές» εποχές το ρεμπέτικο, το έντεχνο και το ελαφρολαϊκό τραγούδι.

Μία ιστορία αγάπης θα ξετυλιχτεί στα νυχτερινά κέντρα των ’80s, της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου, την οποία η νέα γενιά δεν γνωρίζει και πολύ καλά.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το Πάσχα ενώ το καστ θα κλείσει μετά τα Χριστούγεννα. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι το απόλυτο φαβορί για τη σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.