Ads Top

Τα πρώτα ονόματα για αντι-Φαν'τ Σιπ στην Εθνική!


Η λίστα με τους Έλληνες προπονητές, η έκπληξη με ξένο γνωστό προπονητή και η επιθυμία Ζαγοράκη!
Εξελίξεις, ίσως και αμέσως μετά το αυριανό παιχνίδι με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ, αναμένονται στην Εθνική Ελλάδας και το θέμα του προπονητή.

Ο Σωτήρης Ταμπάκος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ είπε πως στο μυαλό του Θόδωρου Ζαγοράκη φαίνεται πως προκρίνεται η λύση ενός Έλληνα προπονητή.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πρόσληψης ενός ξένου τεχνικού χωρίς παρουσία σε ελληνική ομάδα.

«Ένα 24ωρο πριν από το παιχνίδι με τη Σουηδία. Προφανώς θα μιλήσει για το ματς, αλλά ίσως αναφερθεί και στην επόμενη μέρα. Ίσως να είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον γαλανόλευκο πάγκο.

Ήταν σε άσχημη κατάσταση ο Ζαγοράκης με αυτά που έβλεπε. Όλα δείχνουν ότι τελειώνει ο προπονητής, είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε. Δεν γυρίζει τώρα…

Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ζαγοράκης από τις Βρυξέλλες. Έχει μιλήσει με αρκετούς από την ομάδα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Θα υπάρξουν εξελίξεις την επομένη του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Προτιμά στο μυαλό του Έλληνα προπονητή, χωρίς να αποκλείεται κάτι άλλο. Αν λέγαμε για πρόσωπο, είναι εκείνο του Τραϊανού Δέλλα. Δεν έχει συζητήσει με κάποιον προπονητή, αλλά σέβεται και εκτιμά τον Δέλλα. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα. Υπάρχουν πολλά ονόματα, όπως ο Βαλβέρδε και ο Χιμένεθ από το εξωτερικό ή Δώνης, Ουζουνίδης (που έχουν ομάδες και οι δύο) Λεμονής ως ελληνικές λύσεις.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα, για μπάτζετ και αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα το εξετάσει. Πολύ θεωρητικά μπορεί να είναι ένας ξένος που θα έχει δουλέψει στην Ελλάδα ή είναι πιθανό να προκύψει κάποιος από το εξωτερικό που να μην έχει εργαστεί ποτέ σε ελληνική ομάδα», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Σωτήρης Ταμπάκος αναρωτήθηκε: «Ποιος θα τον επιλέξει και με ποια κριτήρια θα επιλεγεί ο επόμενος προπονητής;».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.