Ads Top

Οι αποδόσεις για το νικητή του Europa League!


Ποια ομάδα είναι το φαβορί - Τι απόδοση δίνει ο Ολυμπιακός για κατάκτηση!
Με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί, εξαιτίας της διεξαγωγής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 σε όλες τις ζώνες, οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ευρώπη ανυπομονούν για την έναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Και αναφερόμαστε σε έναρξη, γιατί όσο ενδιαφέρον και να είχαν οι προκριματικοί γύροι, η φάση των ομίλων που ξεκινάει σε λίγες ημέρες αναμένεται συναρπαστική.

Στην πρώτη θέση των αποδόσεων βρίσκουμε δύο συλλόγους, οι οποίοι δεν ανήκουν στους τακτικούς πρωταθλητές των χωρών τους, αλλά αποτελούν δύο σύνολα με επιτυχίες και μεγάλη λαοφιλία. 

Λέστερ και Νάπολι θεωρούνται οι επικρατέστερες για να κατακτήσουν το τρόπαιο, με τις «αλεπούδες» να ψάχνουν την ευρωπαϊκή διάκριση, την ώρα που οι Ιταλοί θέλουν να ξαναζήσουν «μέρες Μαραντόνα».

Στο επόμενο «σκαλοπάτι» των αποδόσεων, βρίσκουμε ξανά μία ομάδα από το Νησί και μία από τη γειτονική μας χώρα. Λάτσιο και Γουέστ Χαμ θα επιχειρήσουν να ανέβουν επίπεδο στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά είναι σαφές ότι δεν θα ήταν αρνητικές στην κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Λεβερκούζεν, Σοσιεδάδ και Λυών ακολουθούν σε ένα τουρνουά το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι περισσότεροι όμιλοι είναι απόλυτα ισορροπημένοι, με αρκετούς να δηλώνουν χωρίς υπερβολή ότι φέτος θα παρακολουθούν το Europa, από τη στιγμή που θα τους προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις απ' ότι το Champions League.

Όσον αφορά το μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν μία αρκετά «πονηρή» κλήρωση, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τη γερμανική Αιντραχτ Φρανκφούρτης, την τουρκική Φενέρμπαχτσε και τη βελγική Αντβέρπ.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν «μπολιάσει» το ευρωπαϊκό DNA τους και θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. 

Στην λίστα των αποδόσεων για κατάκτηση του τροπαίου, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο νούμερο 20, αν και σε περίπτωση που βρεθούν στη φάση των «32».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.