Ads Top

Το «χρυσό» συμβόλαιο Ολυμπιακού σε Γκάρι Ροντρίγκες!


Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - Η «μάχη» του Ολυμπιακού με ομάδα της Τουρκίας - Για ποιο λόγο θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα ο Πέδρο Μαρτίνς
Το "μπάσιμο" από Τουρκία, τα 5.6 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με τον πρώην εξτρέμ του Δικεφάλου, τη "μάχη" των Πειραιωτών με ομάδα της Τουρκίας και για ποιο λόγο θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα ο Πέδρο Μαρτίνς. Με πόσα χρήματα θα έρθει Ελλάδα και γιατί έκανε "πίσω" ο Δικέφαλος!  

Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Πάμε τώρα στις πραγματικές ...αποκαλύψεις.

1η. Ο Γκάρι έχει προταθεί από τις 30 Αυγούστου, όταν δηλαδή συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ να μείνει ελεύθερος, στον Ολυμπιακό. Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ομως, ο Γκάρι προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ!

2η. Ο Γκάρι στην Σαουδική Αραβία είχε συμβόλαιο ως το 2023. Οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του ήταν 4.300.000 ευρώ. Πήρε μια πολύ μεγάλη αποζημίωση από την Αλ Ιτιχάντ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε τα 5.600.000 ευρώ και πλέον "καλύπτεται" με ένα συμβόλαιο που θα του εξασφαλίζει περίπου το 1/4 των χρημάτων που καθάριζε στο Ιτιχάντ!

3. Τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ΠΑΟΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκες προτάθηκε (από διαφορετικούς ατζέντηδες) με ετήσιες καθαρές αποδοχές κοντά στο 1.100.000 ευρώ και συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

4. Ο Γκάρι χθες ήταν στην Κωνσταντινούπολη (έχει παίξει σε Γαλατά και Φενέρ) για συζητήσεις με μεγάλη τουρκική ομάδα, η οποία του προσφέρει περίπου 800.000 ευρώ αλλά ικανοποιητικό free bonus που υπερκαλύπτει την οποία διαφορά...

5. Ο Γκάρι σαφώς και προτιμάει να παίξει στην Ελλάδα αλλά πλέον παίζει σοβαρά μόνο για τον Ολυμπιακό! Δεν μου επιβεβαίωσαν αν έχει έρθει στην Αθήνα, αλλά ο  Γάλλος δικηγόρος/ατζέντης του φέρεται να παραμένει σε ανοικτή γραμμή με Πειραιά. Δεν αποκλείω να είναι και πολύ κοντά

6. Ο Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία 2ετία έχει εκδηλωθεί ξεκάθαρα υπέρ της απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες και σαφέστατα είναι παίκτης του γούστου του. Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" δεν μπόρεσε τότε να του τον κάνει... δώρο, γιατί δεν είχε καθαρίσει με την Αλ Ιτιχάντ, ήταν...τρελό το συμβόλαιό του και μπερδεμένη η υπόθεσή του. Κι αυτό αφού  υπήρχε συμφωνητικό που προέβλεπε λεφτά από τις αποδοχές που ανέφερε το συμβόλαιό του, να δινόντουσαν/έσπαγαν στους εμπλεκόμενους του deal  αγοράς του απο την Γαλατά (αντί 9.000.000 ευρώ). Κοινώς υψηλές προμήθειες πληρωτέες από την Ιτιχαντ που για να είναι νόμιμες και...ασφαλείς μπήκαν στο συμβόλαιο με τις αποδοχές του Καποβερντιανού εξτρέμ!

7. Ο Ολυμπιακός πήρε  αυτο το καλοκαίρι δυο σπουδαίους εξτρεμ, Ονιεκούρου και Ρόνι Λοπες, αλλά ο δεύτερος θυμίζω πως ήρθε ως δανεικός. Και σίγουρα μπορεί να χωρέσει και... τρίτος καλός και με συγκεκριμένες αγωνιστικές προϋποθέσεις αλλά και πλάνο από τον προπονητή.

8. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πολύ καλή άποψη για τον Γκάρι Ροντρίγκες και δεν έλεγε "όχι" στην προσθήκη του, ακόμη και παρόντος του Μιτρίτσα. Ειδικά από την στιγμή που ο Τζιοβίνκο χάνεται οριστικά και καταλήγει στην Καράφα του Κατάρ. Η εξήγηση που μας δόθηκε, γιατί δεν προχώρησε του Γκάρι στον "δικέφαλο" είναι πως το ρόστερ του έκλεισε, χωρίς να προβλέπεται άλλη μεταγραφική προσθήκη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.