Ads Top

«Έκλεισε Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός!»


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με την διοίκηση των ερυθρολεύκων!
Ο 31χρονος Ολλα Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται την συγκυρία και προσέγγισε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του και μπορεί να βοηθήσει.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ τη διετία 2015-17. Ο Δικέφαλος τον παραχώρησε στη Γαλατασαράι, στην οποία παρέμεινε για ενάμιση χρόνο, έχοντας απολογισμό από 16 γκολ και ασίστ σε 78 συμμετοχές.

Η Αλ Ιτιχάντ τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019, έναντι εννιά εκατομμυρίων ευρώ. Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας παρέμεινε για έξι μήνες, καθώς τη σεζόν 2019-20 επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ. Την περσινή σεζόν με την Αλ Ιτιχάντ κατέγραψε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.