Ads Top

Ολυμπιακός: Από αύριο τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο!


Αύριο, Τρίτη αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας!

Από αύριο Τρίτη έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί του Ολυμπιακού να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστούς τους τρόπους που θα γίνεται η διάθεσή τους, αλλά και τις απαραίτητες «προϋποθέσεις» για την αγορά τους.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten απέναντι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 12/9 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 7/9 στις 12:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων από τα εκδοτήρια θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού στο 211-1094950 από την Τρίτη 7/9 έως και την Παρασκευή 10/9 από τις 10.00 έως τις 18.00. Εφόσον κλείσουν το τηλεφωνικό τους ραντεβού με την επίδειξη του sms και όλα τα απαραίτητα παραστατικά, έχουν τη δυνατότητα από το εκδοτήριο και την ώρα που θα τους αναγράφει το sms να αγοράσουν εισιτήρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την ημέρα του αγώνα αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μόνο μέσω ίντερνετ ενώ τα εκδοτήρια για αγορά εισιτηρίων θα είναι κλειστά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά έως 4 εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP), 150€ (VVIP)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.