Ads Top

Στοίχημα: Τριάδα - φωτιά με αξία από τα Προκριματικά


 
Ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι της Τετάρτης (01/09) οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα, τις οποίες θα βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Interwetten.
 
Τον πρώτο λόγο η Σλοβενία
Την έδρα της θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα με τον καλύτερο τρόπο η Σλοβενία, όπου “τρέχει” ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων με έξι νίκες, στους εφτά εξ αυτών κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Ξεκίνησε την παρουσία της στον όμιλο με το εντός έδρας 1-0 επί της Κροατίας, εκεί έκανε σπουδαία εμφάνιση και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, όμως η παρουσία της δε συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Έχασε πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Ρωσία, ενώ υπέστη ήττα έκπληξη εκτός έδρας απ’ την Κύπρο, αποτέλεσμα που την έβγαλε απ’ τις «ράγες».
Από την άλλη η Σλοβακία είχε δύσκολο έργο σε όμιλο με Ισπανία, Σουηδία και Πολωνία στο Euro 2020, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ξεκίνησε με σούπερ τρόπο, νίκησε 2-1 την Πολωνία με σχετικά καλή εικόνα, η ήττα απ’ τη Σουηδία της στοίχισε, αν και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη. Στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ισπανία δεν κατάφερε ποτέ να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, διασύρθηκε 0-5 και αυτό το «βαρύ» σκορ ουσιαστικά την έθεσε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στους «16». Σε ό,τι αφορά τα προκριματικά του Μουντιάλ, ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Κύπρο (0-0 εκτός) και Μάλτα (2-2 εντός), δύο εκτός προγράμματος αποτελέσματα, ενώ πήρε την πρώτη νίκη με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Ρωσία. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, που μεταμορφώνονται στην έδρα τους, θα κρατησουμε τον άσσο σε απόδοση 2,35.

Προβάδισμα η Κύπρος
Από τις πλέον αδύναμες ομάδες του 8ου ομίλου των προκριματικών η Μάλτα, είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη με το πέρας τριών αγωνιστικών. Στο τελευταίο επίσημο ματς που έδωσε, ηττήθηκε από την Κροατία με σκορ 3-0 εκτός έδρας, δίχως να καταφέρει να γίνει ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Μάνγκια έκανε την έκπληξη και απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Σλοβακίας, με σκορ 2-2, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών.
 
Από την πλευρά της η Κύπρος έχει ξεκινήσει θετικά τη νέα προσπάθεια στο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν και έχει πολύ δύσκολο έργο για την έκπληξη σε όμιλο με Κροατία, Ρωσία, Σλοβακία και Σλοβενία. Έχει σημειώσει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τρία επίσημα ματς στον όμιλο. Στο τελευταίο που έδωσε, επικράτησε της Σλοβενίας, με σκορ 1-0, εντός έδρας και έφτασε τους τέσσερις πόντους. Στην πρεμιέρα επίσης, απέσπασε ισοπαλία με τη Σλοβακία, χωρίς τέρματα, εντός έδρας. Ποιοτικότερη η Κύπρος έχει σήμερα τον πρώτο λόγο, θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 2,00.
 
Παιχνίδι με τα γκολ
Ρόλο κομπάρσου έχουν (για άλλη μία φορά) τα Νησιά Φερόε στα προκριματικά μίας μεγάλης διοργάνωσης. Μετά από τρεις αγωνιστικές σε αυτά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 συγκέντρωσαν μόλις ένα βαθμό στην έδρα της Μολδαβίας (1-1), με την οποία ισοβαθμούν. Ακολούθησαν οι ήττες από Αυστρία (3-1 εκτός) και Σκωτία (4-0 εκτός). Μέσα στο καλοκαίρι δεν είχαν υποχρεώσεις για το Euro 2020, για αυτό κι έδωσαν δύο φιλικές αναμετρήσεις: Δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Ισλανδίας (1-0 εντός), αλλά τρεις ημέρες αργότερα στις αρχές Ιουνίου σκόρπισαν στους πέντε ανέμους το Λιχτενστάιν (5-1 εντός).
 
Από την άλλη το Ισραήλ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Σκωτία και πέντε από την πρωτοπόρο Δανία στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Στις 31 Μαρτίου επέστρεψε με τη νίκη από την έδρα της Μολδαβίας επικρατώντας με 4-1. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα τέσσερα γκολ σημείωσαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Στις αρχές Ιουνίου το Ισραήλ έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις: Επικράτησε εκτός έδρας του Μαυροβουνίου (3-1) και γνώρισε τον διασυρμό από την Πορτογαλία στη Λισαβόνα (4-0). Τα Νησιά Φερόε παρουσιάζονται (σωστά) ως το απόλυτο αουτσάιντερ της αναμέτρησης, παρόλα αυτά θεωρούμε πως μπορούν να βοηθήσουν σε ένα υψηλό σκορ. Επιλογή μας αποτελεί το over 2,5 σε απόδοση 2.05.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.