Ads Top

Κούρτιτς: «Αισθάνομαι καλά στον ΠΑΟΚ - Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί!»


Χαρούμενος με την απόφαση του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Γιάσμιν Κούρτιτς!
Ικανοποιημένος από το πρώτο διάστημα του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιάσμιν Κούρτιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη του πριν από τον αγώνα της Εθνικής Σλοβενίας  με την Μάλτα (4/9, 19:00) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Σλοβένος μέσος που αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε από την Πάρμα στον Δικέφαλο του Βορρά, δήλωσε πως νιώθει καλά στο νέο του περιβάλλον ενώ σημείωσε πως κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Μάλτα:

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι στον μέγιστο βαθμό, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε ούτε στο ελάχιστο τους αντιπάλους μας. Πρέπει να έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία για να πάρουμε το σημαντικό τρίποντο».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

«Αισθάνομαι καλά. Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να φροντίζει τον εαυτό του και να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί. Τώρα εστιάζω μόνο στην Εθνική ομάδα και στους αγώνες με την Μάλτα και την Κροατία. Πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά κόντρα στην Μάλτα, να μην την υποτιμήσουμε. Χρειάζεται να έχουμε επιθετικότητα τόσο στην άμυνα, όσο και μπροστά από το αντίπαλο τέρμα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.