Ads Top

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σιόβας!


Ο Δημήτρης Σιόβας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί είτε στον Πειραιά είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη. Τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On, ο Δημήτρης Σιόβας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί είτε στον Πειραιά είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη. 

Kατά σειρά προτεραιότητας οι ομάδες που «παίζουν» για την υπογραφή του Δημήτρη Σιόβα είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες και η συμφωνία δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε στην εκπομπή:

"Για την υπόθεση του Σιόβα αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η απόφαση του ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Απομακρύνεται η περίπτωση της Οσασούνα, διότι δεν βρέθηκε άκρη με τους Βάσκους, η οποία ήταν η τελευταία ομάδα που προσπάθησε να τον κάνει δικό της.

Είναι και απόφαση της οικογένειας, αφού έχει δύο παιδιά και αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή του αθλητή. Αυτή τη στιγμή, τώρα που μιλάμε, ο Σιόβας γυρνάει στην Ελλάδα. Ο Ίλια ϊβιτς έχει μιλήσει με όλες τις ομάδες. Πάντα υπάρχει η προτεραιότητα του Ολυμπιακού, επειδή εκεί αγωνιζόταν και από ακείε πήγε στην Λεγανές. Οι ώρες περνάνε, τελειώνουν.

Αυτή τη στιγμή περιμένει μία τελική συζήτηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός με την σειρά του εξετάζει τα θέλω του Μαρτίνς. Είναι και το θέμα του Σεμέδο στη μέση. Ο μαρτίνς θέλει τον Σεμέδο και ο Ολυμπιακός θέλει να δει τι θα κάνει με τον παίκτη και αν θα μπει στην ομάδα. Αν δεν μπει σητν ομάδα. πρέπει να πάρει παίκτη.

Πρέπει να πάρει απόφαση και ο Σιόβας, αφού αυτή τη στιγμή έχει μιλήσει και με τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι ανοιχτές οι πιθανότητες. Πάντα υπάρχει ένα παράθυρο ανοιχτό, είτε στον Πειραιά είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη. Τίποτα περισσότερο. Δεν έχει κλείσει πουθενά, αλλά θα κλείσει. Θα πάει σε μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, από την στιγμή που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην χώρα μας".

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τον Σιόβα μετά το 1:33:30:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.