Ads Top

Η επόμενη ομάδα του Σιόβα μετά την Ουέσκα!


Ο Δημήτρης Σιόβας γύρισε στην Ελλάδα, αλλά ήδη βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!
Αποτελεί έναν από τους καλύτερους ελεύθερους ποδοσφαιριστές τη αγοράς. 

Αλλά ελεύθερος θα είναι μόνο για λίγες ημέρες/ώρες ακόμη. Καθώς ο Δημήτρης Σιόβας -περί ου ο λόγος- είναι πολύ κοντά, πλέον, στο να υπογράψει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του. Και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες. Μετά την αποδέσμευσή του από την Ουέσκα, ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να συνεχίσει να προπονείται και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, αλλά και να περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Τα σενάρια για το πού θα καταλήξει ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, έδιναν και έπαιρναν. Δεν ήταν, δε, κρυφή η επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι μια ανάσα από τις οριστικές ανακοινώσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Σιόβας θα υπογράψει στην ομάδα που τον είχε εξ αρχής στην κορυφή της λίστας της και προσπαθεί να τον αποκτήσει εδώ και σχεδόν έναν μήνα. Και αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Με τον σύλλογο της Μαδρίτης να διατηρεί τον Ελληνα αμυντικό στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όπως προκύπτει από την Ισπανία, ο Σιόβας αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Αντονι Ιραόλα, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σχεδόν τα πάντα και όπως φαίνεται θα υπογράψει κλειστό διετές ή τριετές συμβόλαιο με τη Ράγιο, με σκοπό να αποτελέσει τον βασικό της κεντρικό αμυντικό στην επιστροφή της στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι o 32χρονος στόπερ είναι ο Ελληνας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 134 αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με Λεγκανιές και Ουέσκα, ενώ παράλληλα έχει ακόμη 10 παρουσίες σε αγώνες ισπανικού Κυπέλλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.