Ads Top

Στη Γ' Εθνική ο Πανιώνιος!


Τα πολλά χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα αποτέλεσαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Γιάννη Τσακουμάκο ο οποίος αποφάσισε να κάνει πίσω όσον αφορά την εμπλοκή του στον Πανιώνιο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διοικούσας επιτροπής με την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Τσακουμάκου και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που απεύχονταν οι φίλοι του Πανιωνίου, αφού ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή, ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας, υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που αναγκάζουν τον πελάτη του να κάνει πίσω.

Αυτοί είναι οι εξής:

Τα χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα ξεπερνούσαν τα 2.300.000 ευρώ, την ώρα που η όποια προσπάθεια για διακανονισμούς έπεσε στο κενό αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν θετικά στις προτάσεις της πλευράς Τσακουμάκου.

Τέλος, υπήρχε και ο φόβος πως σε δύο με τρία χρόνια πάνω του θα ερχόταν και το υπόλοιπο 50% του χρέους που αυτή την στιγμή βαραίνει τον πρών πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.