Ads Top

Φημολογία για επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα!


Ο Σέρβος επιθετικός είναι ελεύθερος και ακόμα ψάχνει την επόμενη ομάδα. Ποιες οι πληροφορίες για την πιθανή επιστροφή του στη Superleague;
Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο, τον μήνα των ελεύθερων και ανέργων, όπου και παραδοσιακά κόσμος πάει κι έρχεται στις πανικόβλητες ΠΑΕ. Οι εύρωστες εταιρείες δεν θέλουν να αφήσουν ανικανοποίητες τις τελευταίες επιθυμίες του τεχνικού διευθυντή, του προπονητή και γιατί όχι του προέδρου τους.

Οπως για παράδειγμα στον Παναθηναϊκό. Ο κυρ-Γιάννης ο Αλαφούζος το έχει πάρει πάνω του, αφήνοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να απορρίπτει δεκάδες παίκτες. Ο ένας του ξυνίζει, άλλος του βρωμάει, δεν θέλει και πολύ για να τα... πάρει ο Mr ΣΚΑΪ.

Μέχρι και στον Πρίγιοβιτς θα φτάσει, αν χρειαστεί. Στον ελεύθερο Πρίγιοβιτς θα προσθέσω εγώ. Τσεκαρισμένο είναι το ενδιαφέρον. Όχι πρόταση, ενδιαφέρον. Ο Σέρβος μόνο αδιάφορος δεν είναι για την Ελλάδα. Το κασέ έπεσε, η κάβα έγινε στα Εμιράτα και όλα γίνονται αν έχεις διάθεση και χρήμα για ξόδεμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.