Ads Top

Ανατροπή με Τζιοβίνκο, όλα ανοικτά για ΠΑΟΚ!


Οι πιθανότητες να έρθει στην Τούμπα και τι περιμένει ο Λουτσέσκου. 
Γιατί παραμένει... ζωντανό το θέμα του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο στον Δικέφαλο, από πού περιμένει πρόταση και γιατί δεν θέλει να "κάψει" την περίπτωσή του ο Ρουμάνος προπονητής. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Τζιοβίνκο: Αναμφισβήτητα ήταν και παραμένει ο μεγάλος μεταγραφικός πόθος του Ραζβάν Λουτσέσκου στον φετινό ΠΑΟΚ. Απο την στιγμή βεβαια που η αποκτησή του "σκάλωσε"  τόσο ο ίδιος, όσο και το τμήμα σκάουτινγκ του "δικεφάλου" κοίταξαν τις εναλλακτικές τους για "δεκάρι". 

Πόσο μάλλον όταν ο Ρουμάνος κόουτς αποδεδειγμενα είναι και ισορροπιστής (μέσα στο κλάμπ όπως και στο γκρούπ του) αλλά και ρεαλιστής. Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να γκρινιάξει...Αυτό βεβαια δεν σημαίνει κιολας πως... τρελαινόταν με την περίπτωση Λιάγιτς, ανεξάρτητα απο το τι γράφτηκε! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Λουτσέσκου ψάχνει και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα χαρακτηριστικά...

Πάμε τώρα και στο φρέσκο ρεπορτάζ. Όπως μου μεταφέρθηκε,έτσι ακριβώς σας το γραφω : όσο ο ελεύθερος Τζιοβίνκο δεν κλείνει σε ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει "δεκάρι" θα υπάρχουν πιθανότητες (σαφέστατα πλέον μικρότερες) να προκύψει μεταξύ τους deal. Ακόμη κι αν ο Ιταλός σταρ δεν θα μπορεί να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη (η προθεσμία για να δηλωθεί ελεύθερος παίκτης λήγει αύριο το βράδυ). Κοινώς ο Τζιοβίνκο μπορεί να αριβάρει στην Τούμπα και μετά τις 2 Σεπτεμβρίου!

Και κάτι τελευταίο για την υπόθεση Τζιοβίνκο: ο Ιταλός ξεκάθαρα ψάχνει πρόταση απο ομάδα του MLS αφού θέλι να γυρίσει στην Αμερική και κοντα στην οικογενειά του (μένουν στον Καναδά). Αυτή είναι η προτεραιοτητά του και έχει ακόμη στο περίμενε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.