Ads Top

Πέτρος Φιλιππίδης: Απόφαση «βόμβα» για τον ηθοποιό


Πέτρος Φιλιππίδης: Απόφαση «βόμβα» για τον ηθοποιό που βρίσκεται στη φυλακή
Στις φυλακές Τριπόλεως βρίσκεται εδώ και δύο μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης με τις κατηγορίες του βιασμού και δύο αποπειρών βιασμού.

«Μπλόκο» από τον ένα τηλεοπτικό σταθμό μετά τον άλλο δέχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο ηθοποιός «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι. Η απόφαση σύμφωνα με Το Βήμα είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Θυμίζουμε, ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο. Το προηγούμενο διάστημα κατέθεσαν και τα τρία φερόμενα θύματα του ηθοποιού, ενώ από το ανακριτικό γραφείο έχουν περάσει και μάρτυρες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.