Ads Top

Στοίχημα: Φουλ του γκολ σε Αφρική και Αργεντινή, σε φόρμα η Βουλγαρία - τριάδα στο 8.38!


Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες παρουσιάζει το κουπόνι της Παρασκευής (03/09), καθώς οι αγώνες για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζονται στην Αφρική. Επιπλέον, ξεχωρίζει η δράση στα Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, αλλά και αυτή στην ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής. Το Betarades.gr έχει μια δυνατή τριάδα με προγνωστικά για το στοιχημα παρακάτω.
 
Σκοράρουν στην Αφρική
 
Ξεκινάμε τις επιλογές μας με τον αγώνα της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής, όπου η Ζιμπάμπουε υποδέχεται στις 16:00 τη Νότια Αφρική.
 
Δεν βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες για τη φάση των ομίλων του COSAFA Cup. Συγκεκριμένα, ηττήθηκαν με 2-0 από την Ναμίμπια και με 2-1 από τη Σενεγάλη. Για την ομάδα του Ζντράβκο Λογκάρουσιτς είχαν προηγηθεί δυο ισοπαλίες, απέναντι στη Μοζαμβίκη (0-0) και το Μαλάουι (2-2). Στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχουν σημειωθεί περισσότερα από δύο τέρματα.
 
Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η Νότιος Αφρική, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση του COSAFA Cup. Επικράτησε στον τελικό με 5-4 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0) επί της Σενεγάλης. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εμφάνιση και κέρδισε εύκολα με 3-0 την Μοζαμβίκη. Είναι αήττητη στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. 
 
Η Νότια Αφρική είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα και είναι το φαβορί για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες, πάντως, μπορούν να σκοράρουν και πιθανότατα θα έχουμε γκολ στο παιχνίδι. Θα πάμε με το Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.93.
 
Προβάδισμα η Βουλγαρία
 
Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της προκριματικής φάσης του Euro U21 2023, που διεξάγεται στις 20:00 στο Κισινάου ανάμεσα στη Μολδαβία και την Βουλγαρία.
 
Οι Μολδαβοί ξεκίνησαν με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, καθώς απέσπασαν λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ουαλίας. Στάθηκαν, βέβαια, τυχεροί, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δεν κατάφεραν, όμως, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά στις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους που μπόρεσαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Είχε προηγηθεί η νίκη τους με 1-0 επί του Βελγίου.
 
Η Βουλγαρία προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 4-0 στο πιο πρόσφατο φιλικό με την Αλβανία. “Καθάρισε” ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και σημείωσε τρία γκολ. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες στις ισάριθμες τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις της, με τη Βόρεια Μακεδονία (5-1) και τη Ρωσία (0-1). Έχει σκοράρει στα οχτώ από τα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Ακόμη, έχει κερδίσει στις δύο από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.
 
Σαν στόχο την πρόκριση της στη τελική φάση της διοργάνωσης έχει η Βουλγαρία. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κερδίζει ομάδες όπως είναι η Μολδαβία, που συγκαταλέγονται στις  αδύναμες του ομίλου. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.02.
 
Με τα γκολ στην Αργεντινή
 
Κλείνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής για τη Σούπερλιγκα της Αργεντινής, όπου στη 01:00 συγκρούονται η Ντεφένσα Χουστίσια με τη Σεντράλ Κόρντομπα.
 
Η ομάδα του Σεμπαστιάν Μπεκασέτσε προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Άρσεναλ Σαραντί. Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν καλύτερη, ενώ παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί αγώνα. Είχε προηγηθεί η νίκη της με 2-0 επί της Νιούελς Ολντ Μπόις. Έχει βελτιώσει την παραγωγικότητά της, καθώς έχει σημειώσει έξι γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στις τρεις εξ αυτών, μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει και το μηδέν στα μετόπισθεν.
 
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σεντράλ Κόρντομπα που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ενώ αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες της. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα (2-4) από την Ροσάριο Σεντράλ, σε ένα παιχνίδι που αιφνιδιάστηκε από την αποφασιστικότητα των φιλοξενούμενων. Είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στην εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη Ρασίνγκ Κλουμπ. Αντιμετωπίζει προβλήματα με την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί 13 τέρματα σε εννιά αναμετρήσεις.
 
Η Ντεφένσα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί για τη νίκη. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της Σεντράλ Κόρντοβα, όμως και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.