Ads Top

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 4-0


Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες του Βιτάλ απογείωσαν τον κόσμο, τα τελειώματα του Καρλίτος έκριναν το τρίποντο και ο εκπληκτικός Αλεξανδρόπουλος έγραψε το 4-0 για τον Παναθηναϊκό που γέννησε προσδοκίες προσδοκίες απέναντι στον Απόλλωνα!

Εκτυφλωτική βραζιλιάνικη λάμψη είχε η αποψινή εντυπωσιακή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα (4-0), που συνδυάστηκε με την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου παρουσία κόσμου, μετά από τις 7 Μαΐου του 2008 και το ματς με την Ξάνθη. 

Ο Ματέους Βιτάλ γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση, καθώς ήταν ο παίκτης που ξεσήκωσε τα πλήθη με τις περίτεχνες ενέργειές του, είχε ενεργό συμμετοχή στα από τα τέσσερα γκολ του τριφυλλιού και πιστοποίησε το ποιοτικό του εύρος, τις εμπνεύσεις και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός.

Αξιος συμπαραστάτης του Βραζιλιάνου ζογκλέρ ήταν απόψε ο Καρλίτος, που πέτυχε δύο τέρματα (45+2’, 73’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Μαουρίσιο (30’).

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλεξανδρόπουλος, με ασύλληπτη γκολάρα με μακρινό σουτ στο «παράθυρο» της εστίας του Απόλλωνα στο 84’ (4-0). 

Ο Απόλλων μπήκε με μεγάλη συγκέντρωση στο ξεκίνημα του ματς και έλεγξε το ρυθμό, πιέζοντας ψηλά τον Παναθηναϊκό και δημιουργώντας του προβλήματα στη φάση ανάπτυξης.

Οι πράσινοι εμφανίστηκαν αγχωμένοι στο πρώτο 20λεπτο και έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη σε εύκολες μεταβιβάσεις, πλην όμως ο κεραυνός του Ρούμπεν στο οριζόντιο δοκάρι (27’) και μία κεφαλιά εξ επαφής του Αϊτόρ στο ίδιο λεπτό, πάλι στο δοκάρι, έδωσε τη σπίθα στον κόσμο του τριφυλλιού για να ξεσηκωθεί και μετέδωσε ενθουσιασμό στην ομάδα. 

Ο δεξιοτέχνης Βιτάλ ξεσήκωσε τα πλήθη με τις ενέργειές του και σε μία απ’ αυτές, στο 30’, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα από την αλλαγή παιχνιδιού του Αϊτόρ, σύγκλινε προς τον άξονα και σούταρε, ο Βέρχλουστ έδιωξε ασταθώς και ο Μαουρίσιο πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ (1-0). 

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, με τον Καρλίτος στο 45+2’ (2-0), με τον Βιτάλ να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής, καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση και τροφοδοτήθηκε ο Χουάνκαρ που έβγαλε τη συστημένη σέντρα στον συμπατριώτη του επιθετικό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 54’ έριξε το ρυθμό του ματς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει διαχείριση του δυναμικού του και να δοκιμάζει πράγματα (Καρλίτος πίσω από τον Ιωαννίδη), με τον Ισπανό επιθετικό να διαμορφώνει το 3-0 στο 73’ από έξοχη πάσα του Βιτάλ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος που αποθεώθηκε, μαζί φυσικά με τον Βραζιλιάνο, τον οποίο αντικατέστησε στο 74’.  

Η γκολάρα του Αλεξανδρόπουλου στο 84’ έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στον Παναθηναϊκό που μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα και μοίρασε υποσχέσεις (είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερα γκολ σε πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός είχε να πετύχει από το 2006 και το 4-1 μέσα στο Αιγάλεω) ενόψει της φετινής σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.