Ads Top

«Στον αέρα» η έναρξη της Super League!


Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και όλα είναι «στον αέρα» - Ποιες ομάδες δεν ψήφισαν!
Μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Super League Interwetten οι ομάδες δεν ψήφισαν για την σέντρα του πρωταθλήματος. Δεν έδωσαν το «παρών» 5 ομάδες!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Την μέρα που αρχίζει η Premier League, η La Liga και η Bundesliga οι ομάδες της Super League Interwetten δεν έβγαλαν άκρη κι έτσι η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου παραμένει στον «αέρα».

Ενα θέμα που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Οι ομάδες, δεν ψήφισαν ούτε σήμερα στη Γενική Συνέλευση, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος; Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ δεν έδωσαν το «παρών» και έτσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ετσι, την Τρίτη (17/8) θα δούμε αν θα δοθεί λύση. Τονίζουμε, δε, πως τα δύο βασικά θέματα σήμερα ήταν να ψηφιστεί, εκτός από την προκήρυξη και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης για του χρόνου!

Υπενθυμίζουμε πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να συμφωνούν στο «ναι» τουλάχιστον τα 3/4 των μελών. Δηλαδή, οι 11 ομάδες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.