Ads Top

Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στα ευρωπαϊκά playoffs - τριάδα για ταμείο στο 7.13Χ!


Γεμάτο το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (26/08) και με ελληνικό ενδιαφέρον σε Κροατία και Σλοβακία. Ξεχωρίζουν τα playoffs για το Europa και το Conference League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.
 
Με τα γκολ στην Κροατία
Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Κροατία, όπου στις 21:00 η Ριέκα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 1-1 στην Τούμπα.
Η Ριέκα κρατούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη στα χέρια της την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ και από μια στημένη φάση δέχθηκε την ισοφάριση (αυτογκόλ του 20χρονου αμυντικού Γκάλετσιτς). Έχασε -με λίγα λόγια- την ευκαιρία να φύγει μ’ ένα σημαντικό διπλό απ’ τη Θεσσαλονίκη και να έχει την πολυτέλεια να παίξει στον αγώνα ρεβάνς και για την ισοπαλία. Έβαλε δύσκολα στην ελληνική ομάδα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε δύσκολες στιγμές και θα ήταν άδικο να κερδίσει.
Ήθελε πολύ να κερδίσει και να πάει με προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ήταν απίστευτα άστοχος στην τελική προσπάθεια, δικαιώθηκε στο φινάλε για την επιμονή του και έσωσε την παρτίδα σε… νεκρό χρόνο. Χωρίς ιδέες στο παιχνίδι του στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο 45λεπτο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και λυτρώθηκε από στημένη φάση στις καθυστερήσεις.
Ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα χειρότερα στο πρώτο παιχνίδι, παραμένει φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο έχει “χτυπητές” αδυναμίες και -όπως αποδείχθηκε- η επίθεση της Ριέκα μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα στη ρεβάνς. Ο δικέφαλος, πάντως, έδειξε πως είναι ανώτερη ομάδα απ' τη Ριέκα, εκτιμούμε πως είναι σε θέση να βρει δίχτυα στην Κροατία. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.95.
 
Ανοίγει το ματς στη Φινλανδία
Νωρίτερα, στις 19:00, η Ελσίνκι υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs του Europa League, στη ρεβάνς του 1-0 των Τούρκων στην Πόλη.
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ελσίνκι. Για την ακρίβεια, την Δευτέρα, η ομάδα του Τόνι Κόσκελα φιλοξενήθηκε από τη Λάχτι, για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, στην έδρα της οποίας πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 0-1. Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο και πάλι ήταν καλύτερη, ενώ αν ήταν και λιγάκι πιο εύστοχη, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Έφτασε έτσι τους 44 βαθμούς και είναι μόνη, στο +9 από τη δεύτερη Κουόπιο και με παιχνίδι περισσότερο.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, η Φενερμπαχτσέ. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα υποδέχθηκε την Αντάλιασπορ, για το πρωτάθλημα Τουρκίας, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παρότι έπαιξε και με ορισμένες αλλαγές. Έκανε έτσι το 2x2, μετά και το διπλό επί της Αντάνα Ντεμίρσπορ (0-1), στην πρεμιέρα.
Να εκμεταλλευτεί την έδρα της καλείται η Ελσίνκι και να κάνει την ανατροπή του εις βάρους της 1-0 στην Τουρκία, οπότε και την περιμένουμε επιθετική απόψε. Ωστόσο, το έργο της κόντρα σε μια σαφώς πιο ποιοτική Φενερμπαχτσέ, μόνο εύκολο δεν θεωρείται. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.
 
Πολλά γκολ στη Σουηδία
Παραμένουμε στην Σκανδιναβία για την τρίτη και τελευταία σημερινή μας επιλογή. Στις 20:00, η Χάμαρμπι φιλοξενεί τη Βασιλεία για τα playoffs του Conference League, μετά το 3-1 των Ελβετών την περασμένη Πέμπτη.
Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Χάμαρμπι στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Μίλος Μιλόγεβιτς φιλοξενήθηκε από την Έλφσμποργκ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Κάπως έτσι, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, την οποία και μοιράζεται με την Κάλμαρ, έχοντας από 24 βαθμούς.
Εξαιρετικό το ξεκίνημα που πραγματοποιεί η Βασιλεία στη σεζόν, παραμένοντας αήττητη σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας επτά νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, η ομάδα του Πάτρικ Ράχμεν φιλοξενήθηκε από τη Λωζάνη, για το πρωτάθλημα Ελβετίας, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Αν και καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, ενώ έδειξε και κάποια αμυντικά προβλήματα.
Να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια της έχουν απομείνει, θέλει απόψε η Χάμαρμπι, για να πάρει αυτή την πρόκριση. Σαφώς πιο έμπειρο σύνολο η Βασιλεία, έχει προβάδισμα, ενώ είναι και πάλι το φαβορί για τη νίκη. Περιμένουμε γκολ, επιλογή μας, το Over 3 σε απόδοση 2.00.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.