Ads Top

Η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τον Ντόρσεϊ!


Παίκτη-έκπληξη θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός και με καλά χρήματα μετά τον Ντόρσεϊ!
Ποιος είναι ο πρώτος που "διέρρευσε" από τη λίστα των Πειραιωτών και τι περιμένει ο Έλληνας κόουτς για την τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού. Θα έχει την δυνατότητα να παίζει και στη Basket League, εάν παίξουν...

Στον Ολυμπιακό άργησαν λίγο, αλλά τελικά πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο, που ήταν να αποκτήσουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πήραν έναν παίκτη με αξιόλογα προσόντα, που παράλληλα έχει και το μεγάλο προσόν του ελληνικού διαβατηρίου.

Πλέον οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν έναν ακόμη ξένο και να τον χρησιμοποιήσουν κανονικά στο πρωτάθλημα (αν τελικά συμμετάσχουν), αφού θα είναι ο έκτος τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι προσανατολισμένος στο να πάρει έναν παίκτη, που να καλύπτει και το «3» και το «4». Έναν σαν τον Τζαμάλ Τζόουνς, που είχε παλιότερα ο ΠΑΟΚ και ο Ιωνικός Νικαίας. Μάλιστα τον Τζόουνς, που τώρα είναι στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ, τον έχουν στην λίστα τους οι «ερυθρόλευκοι».

Γενικώς δεν θα κάνουν κίνηση σήμερα ή αύριο, αλλά θα την κάνουν. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με το ΝΒΑ, ποιοι παίκτες θα μείνουν εκεί και ποιοι θα αποφασίσουν να έρθουν στην Ευρώπη, ώστε να κάνουν την τελική τους επιλογή.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν δικαιολογημένα ότι σε λίγες μέρες θα μπορούν να πάρουν παίκτη της κλίμακας των 700 και 800 χιλιάδων δολαρίων με τα μισά, αφού πλέον οι περισσότερες θέσεις στην Ευρώπη έχουν κλείσει. Από τις πολύ μεγάλες ομάδες μόνο η ΤΣΣΚΑ ψάχνει έναν βασικό γκαρντ, έναν πολύ ακριβό παίκτη. Η Αρμάνι έχει κλείσει, η Μπαρτσελόνα πήρε τον Χέιζ, τα ρόστερ έχουν σχεδόν συμπληρωθεί.

Έναν παίκτη σαν τον Γκάμπριελ Ντεκ, που εντυπωσίασε για χρόνια στην Ρεάλ και πλέον είναι στο ΝΒΑ θα ήθελε ο Μπαρτζώκας για την ομάδα του. Τον Ντεκ δεν μπορεί να τον πάρει, αλλά είναι σίγουρο ότι μπορεί να βρει έναν παίκτη, που θα του κάνει την δουλειά, άλλωστε τον θέλει για συμπληρωματικό και όχι για πρωταγωνιστή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.