Ads Top

Προχωράει για Άκπομ ο ΠΑΟΚ!


Ο Τσούμπα Άκπομ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός πως η υπόθεση επιστροφής του στον Δικέφαλο δεν έχει «τελειώσει» οριστικά, βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Ο Άκπομ είναι μια περίπτωση που μπήκε στο πλάνο των ανθρώπων του Δικεφάλου μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, γεγονός που ανέτρεψε τα δεδομένα του Δικεφάλου.

Στην υπόθεσή του προσμετράται το γεγονός της εμπειρίας που «κουβαλά» από τον ΠΑΟΚ, της οικειότητας που έχει αναπτύξει με το σύλλογο και τον προπονητή, με γνώμονα πως θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα...

Είναι σαφές πως έχουν γίνει επαφές και ο Νιγηριανός φορ είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πως του δίνεται μια καλή ευκαιρία για την καριέρα του.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τη Μίντλεσμπρο, κάτι που ξεκαθάρισε και ο προπονητής της ομάδας σε δημόσια τοποθέτησή του, ανοίγει εύκολα ο δρόμος της παραχώρησής του.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε επικοινωνία προκειμένου να ρυθμιστούν όλα όσα αφορούν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή και τη ρήτρα αγοράς του στο ενδεχόμενο να παραμείνει και μετά το πέρας του δανεισμού του και φαίνεται πως η υπόθεση προχωρά για τους Θεσσαλονικείς.

Στην παρούσα φάση δεν υφίσταται οριστική συμφωνία, ωστόσο, όλα τα δεδομένα δείχνουν -εκτός απροόπτου- πως «ψήνεται» η επιστροφή του Άκπομ στον ΠΑΟΚ και αναμένονται εξελίξεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.