Ads Top

Έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Μιτρίτα!


Προχωράει η υπόθεση του Αλεξάντρου Μιτρίτα για τον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Νέας Υόρκης που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για το δανεισμό του στην Ελλάδα - «Τέλος» ο Ατρόμητος για Τσιγγάρα!
Ο 26χρονος εξτρέμ από τη Ρουμανία, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς τον ΠΑΟΚ μετά τις «ζυμώσεις» των τελευταίων ημερών.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου ήρθαν σε συμφωνία με τις εμπλεκόμενες πλευρές και συγκεκριμένα με την ομάδα από το MLS που τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο Μιτρίτα είναι μια περίπτωση που αρέσει ιδιαιτέρως στον Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που φρόντισε να κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή στις επαφές που είχαν αναπτύξει... Βεβαίως για να επικυρωθεί η νέα συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά που εμπλέκουν και την Αλ Αχλί εκεί που βρέθηκε ως δανεικός, με απολογισμό 30 συμμετοχών, τεσσάρων γκολ και πέντε ασίστ.

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο 25χρονος Σέρβος μέσος, Τζόρτζε Ντένιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς, με την περίπτωση του Χάρη Τσιγγάρα να μην προχωρά για τους Περιστεριώτες.

Στον Ατρόμητο επιθυμούσαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως ελεύθερη μεταγραφή ενώ στον ΠΑΟΚ το συζητούσαν μόνο υπό μορφή δανεισμού και ως εκ τούτου η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ήρθε και ο Τσιγγάρας θα παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.