Ads Top

Στοίχημα: “Αέρας” η Τσέστερφιλντ, φουλ επίθεση στη Φορταλέσα!


Μετά από ένα πολύ πλούσιο Σαββατοκύριακο, το σημερινό (30/08) κουπόνι κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Υπάρχει ωστόσο δράση με στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο αξιόλογες επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην στοιχιμαν. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ανώτερη η Τσέστερφιλντ

Η πρώτη στοιχηματική επιλογή προκύπτει από την Κόνφερενς της Αγγλίας. Στις 17:00, η Κινγκ’ς Λιν υποδέχεται την Τσέστερφιλντ για την 3η αγωνιστική.

Η Κινγκ’ς Λιν πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-2 στο γήπεδο της Γέοβιλ και το κατάφερε με ανατροπή. Αλλά χρειάστηκε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα για να το πετύχει. Και στην πρεμιέρα έχασε στο γήπεδό της, εκεί που θα αγωνιστεί και απόψε. Ο προπονητής της, Ιαν Κάλβερχαουζ, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο γκολ που δέχθηκαν, λέγοντας πώς πέρυσι ενδεχομένως να είχαν χάσει ανάλογο παιχνίδι.

Η Τσέστερφιλντ ξεκίνησε επιτέλους εντυπωσιακά τη σεζόν, αφού κέρδισε και την Γουίλντστοουν εντός έδρας με 2-0 και με 2/2 νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν είναι στην κορυφή μαζί με άλλες τρεις ομάδες που έχουν κάνει το 2 στα 2 και ενώ η ίδια είναι και η μία από τις δύο που δεν έχουν δεχθεί ακόμη κάποιο γκολ! Και όπως είπε ο προπονητής της, Τζέιμς Ρόου, με την απόδοση της σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια, η ομάδα του δείχνει τι είναι αποφασισμένη να πετύχει φέτος.

Ευτυχώς κέρδισε η Κινγκ’ς Λιν το δεύτερο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να προσφέρεται σε πάρα πολύ καλή τιμή το να κερδίσει απόψε η Τσέστερφιλντ, η οποία είναι αρκετά καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της. Το διπλό στο 2,15.

 

Ανοιχτό ματς στο “Καστελάο”

Μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τη δεύτερη σημερινή μας επιλογή. Στις 03:30 τα ξημερώματα η Φορταλέσα φιλοξενεί την Κουιάμπα για την 18η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο.

Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ζουβεντούδε αναδείχθηκε το περασμένο Σάββατο η Φορταλέσα. Διπρόσωπη εμφάνιση, καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έφτιαξε πολλές φάσεις, σκόραρε, πήγε με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Δέχθηκε αναμενόμενα πίεση στο δεύτερο 45λεπτο, δεν απέφυγε την ισοφάριση, στο φινάλε είχε ευκαιρία να πάρει το “τρίποντο”, αλλά ο Μπρούνο Μέλο αστόχησε σε πέναλτι. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Φορταλέσα, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με τη Σάντος, μετράει μια ήττα στην τελευταία οκτάδα αγώνων (5-2-1), παραμένοντας στην 3η θέση του Μπραζιλεϊράο.

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η Κουϊάμπα, περνώντας νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Παλμέιρας. “Χτύπησε” στο ξεκίνημα του αγώνα, σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα είχε παθητικό ρόλο, η εστία της πολιορκήθηκε πολλές φορές και από τύχη γλίτωσε την ισοφάριση. Βρήκε χώρους στο φινάλε και με γκολ στις καθυστερήσεις τελείωσε το ματς. Επιστροφή στις νίκες για την Κουϊάμπα, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 από την Γκρέμιο, με ρεκόρ 4-8-5 βρίσκεται στην 14η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά στους τέσσερις πόντους απ’ τα “κόκκινα”.

Η Φορταλέσα είναι καλύτερη ομάδα, ωστόσο είχε αγώνα την περασμένη εβδομάδα στο Κύπελλο και η Κουϊάμπα καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι επιβεβαιώνουν το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια τους, ικανοί για τη... ζημιά οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να βρουν δίχτυα. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.30.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.