Ads Top

«Ζεστός» ξανά ο ΠΑΟΚ για Άκπομ!


Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα, κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης φορ, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται εκ νέου «ζεστός» για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ!
Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα και η εξάμηνη απουσία του από τα γήπεδα λόγω επέμβασης, οδήγησε σε αναπροσαρμογή πλάνου και αναζήτησης επιθετικού δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ μετρά μόνο τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τον νεαρό Κούτσια. 

Ο Τσούμπα Άκπομ μπήκε στο πλάνο του Δικεφάλου και είναι μια περίπτωση που αρέσει ιδιαιτέρως στους Θεσσαλονικείς, όντας υποψήφιος για την ενίσχυση της επίθεσης του ΠΑΟΚ. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα του συλλόγου, τον προπονητή αλλά και το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου θα μπορέσει να ενταχθεί άμεσα, αν και εφόσον η περίπτωση του προχωρήσει. 

Ο Νιγηριανός φορ με αγγλικές ρίζες, ανήκει στη Μίντλεσμπρο που εμφανίζεται θετική για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή υπό μορφή δανεισμού, συνθήκη που θα εξυπηρετούσε απόλυτα και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της αναμονής για την επιστροφή του Ολιβέιρα, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη περίπτωση αλλά το βέβαιο είναι πως η υπόθεση φορ, απασχολεί έντονα τον Δικέφαλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.