Ads Top

«Ναυαγεί» η μεταγραφή Λιάγιτς στον ΠΑΟΚ!


Αρνητική τροπή φαίνεται να παίρνει το θέμα Λιάγιτς για τον ΠΑΟΚ!
Μπορεί ο Δικέφαλος να είχε σαφές προβάδισμα για τον 29χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό έναντι της Σαμπντόρια, ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και έναντι αραβικής ομάδας.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση από τους Αραβες (δεν έχουν γίνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές) που υπήρχε από το πρωί στα χέρια του Λιάγιτς τον δελεάζει περισσότερο κι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον παίκτη οδηγούνται σε ναυάγιο.

Ο Σέρβος άσος δεν ήθελε να πει άμεσα το «ναι» στον ΠΑΟΚ, είναι διατεθειμένος να περιμένει και για μέρες μετά τις 31 Αυγούστου για να βρει ομάδα (προφανώς για να πάρει και περισσότερα χρήματα), ενώ στην Τούμπα θέλουν άμεσα απάντηση γιατί πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα διαδικαστικά μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου ο παίκτης που θα αποκτηθεί να δηλωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας στην λίστα για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Conference League.

Πλέον, ο Δικέφαλος στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με στόχο μέχρι αύριο το βράδυ να έχει πετύχει συμφωνία για να έχει χρόνο να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.