Ads Top

Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Μιτρίτσα!


Ο «Ποντένσε» του ΠΑΟΚ «χάρισε» 900.000 ευρώ για να έρθει στον Δικέφαλο - Αναλυτικά όλα τα νούμερα της συμφωνίας!
Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στον Δικέφαλο, τα απίστευτα χρήματα που χάρισε και τους λόγους που επέλεξε την Ελλάδα και τον... Ραζβάν.

Ο Ραζβάν Λουτσεσκου έφερε στον... δικό του ΠΑΟΚ, τον δικό του ... Ντάνιελ Ποντενσε. Όπως είχε κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό με τον συμπατριώτη του Πορτογάλο εξτρέμ έτσι έκανε και ο Ρουμάνος κοουτς με τον συμπατριώτη του Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Ο Μιτριτσα είναι ένα 3Α ποιοτικό εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά ακριβώς που ήθελε ο κοουτς του δικεφάλου. Δηλαδη γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, δυνατός στο ένας εναντίον ενός και με πολύ υψηλό... ταβάνι. Και λόγω... Ρουμανίας θα είναι πιο εύκολη για τον κοουτς η ένταξη του Μιτρίτσα στο... διαφημισμένο γκρουπ του.

Είναι πολύ σημαντικό για παίκτες αυτού του επιπέδου και τέτοιας υψηλής χρηματιστηριακής αξίας να έρχονται σε ελληνικό κλαμπ όχι... ξενερωμένοι ή έλλειψης επιλογών αλλά επειδή το γουστάρουν οι ίδιοι. Όπως δηλαδή συνέβη με τον Μιτρίτσα και τον ΠΑΟΚ, με το όνομα Λουτσέσκου βέβαια να λειτουργεί σαν κορυφαίος καταλύτης.

Η στήλη, λοιπόν, έχει και την... απόδειξη σε αυτό που γράφουμε, η οποία συγχρόνως αποτελεί και σημαντική αποκάλυψη. 

Ξέρετε ποιο είναι το κασέ του Μιτρίτσα στο ΜLS; 1.800.000 ευρώ ετησίως! Ξέρετε με πόσα χρήματα πείστηκε να πάει δανεικός στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλι; Με 2.200.000 ευρώ!! Και πόσο ακριβώς είναι το φιξ ποσό που θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ, άνευ μπόνους; Λιγότερο από ένα εκατομμύριο, κοντά στις 900.000 ευρώ!!!
 
Στο δια ταύτα: ο Μιτρίτσα για να μπορέσει να παίξει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ουσιαστικά ....κούρεψε το συμβόλαιο του που έχει στο MLS. Για την ακρίβεια για ένα χρόνο απαρνήθηκε εγγυημένα 900.000 ευρώ λόγω...ΠΑΟΚ. Και ήρθε Θεσσαλονίκη με 1.300.000 λιγότερα, συγκριτικά με το deal που έκανε στην  προηγούμενη ομάδα του!! Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό...

ΥΓ. Στην ρουμανική μανατζερική πιάτσα κάνουν λόγο, στην υπόθεση Μιτρίτσα, για την ύπαρξη οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ ύψους κάτω των 3 εκατομμυρίων ευρώ (κοντά στα 2.800.000).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.