Ads Top

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Κάνιας!


Σε συμφωνία με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ήρθε ο Ιωνικός, ο οποίος αναμένει την Παρασκευή (27/8) στην Ελλάδα τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ!

Έτοιμος για ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι ο Ιωνικός, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας!

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και πλέον υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους. 

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» αναμένουν τον 34χρονο Ισπανό χαφ την Παρασκευή (27/8) στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για ακόμα μία οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη, με τους νεοφώτιστους να ενισχύουν τον άξονά τους με έξτρα εμπειρία και ποιότητα, μετά την προσθήκη και του Αλεξίς Ρομαό, που είχε προηγηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνιας αποτέλεσε παίκτη του ΠΑΟΚ την τριετία 2016-19 (91 συμμετοχές, 4 γκολ), πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα (2019) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (2017, 2018 και 2019). 

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου συμπλήρωσε 21 συμμετοχές (1 γκολ), εκ των οποίων οι έντεκα στα προκριματικά και στους ομίλους του Champions League. 

Το καλοκαίρι του 2020 έμεινε ελεύθερος από το σέρβικο κλαμπ, ενώ από τον Μάρτιο του 2021 έπαιξε στην Ατλέτικο Μπαλεάρες, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

 Με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται τον περασμένο Ιούλιο. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις Μπέτις (72 συμ., 1 ασίστ), Σουόνσι (35 συμ.) και Εσπανιόλ (48 συμ.).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.