Ads Top

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ Β' 0-2


Θετικό τεστ για τον ΠΑΟΚ Β' του Πάμπλο Γκαρσία που επικράτησε του ΑΟ Τρικάλων με 0-2!
Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε με 0-2 σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο νεοσύστατος ΠΑΟΚ Β’ που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 2, έδωσε φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα και πέρασε με… άριστα.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να βρει τα δικά του πατήματα και ο Ουρουγουανός έβγαλε τα δικά του πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ, που μετά από κάθετη μπαλιά νίκησε τον Γκάρα.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν αέρα δύο τερμάτων στο 45ο λεπτό, όταν ο Γκορτεζιάνι εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 0-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, σκορπώντας χαμόγελα στην ομάδα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε την ομάδα με τους: Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τάχατος, Γιαξής, Τσιαούσης, Τζήμας, Γκορτεζιάνι, Σαλαμούρας, Μπράντοβιτς, Μελετίσης. Στο δεύτερο μέρος πήραν λεπτά συμμετοχής και οι Πανίδης, Τσοπούρογλου, Καλμουτζικίδης, Κόλινς, Γκουεδράδο, Μεσελαμί, Γαϊτανίδης.

Για τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν οι Γκάρας, Ριζογιάννης, Κεχαγιάς (86΄Παπαδογεώργος), Φουτσίνι (31΄Μασμανίδης (46΄Ντιαλόσι), Χειρίτραντας, Σανδραβέλης (58΄Μυλόπουλος), Πέλκας (79΄Ζησόπουλος), Αουντίνο (72΄Κλεμέντε), Στεφανίδης (Ιωαννίδης), Ευθυμίου (72΄Νάστο), Κουσκουνάς (46΄Νίζιτς).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.