Ads Top

UEFA Ranking Ελλάδα: Ξεκίνημα με το δεξί!


Είναι γνωστό πως χρειαζόμαστε μία καλή χρονιά για να ανεβούμε - Η φετινή αποτελεί μία ευκαιρία για να πάμε καλά για διάφορους λόγους!

Ο πρώτος είναι ότι πλέον παίζουν τέσσερις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό σημαίνει πως κάθε νίκη δίνει πια 500 πόντους και όχι 250 που ήταν έως πέρυσι.

Προσθέστε και κάτι ακόμη. Δεν υπάρχει εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Europa League. Θεωρητικά το Europa Conference League είναι πιο βατό. Όλα, βέβαια, θα φανούν στο γήπεδο.

Στο UEFA Ranking η Ελλάδα ξεκινάει από τη 19η θέση φέτος και καλείται να σκαρφαλώσει αρκετά. Το πρώτο βήμα έγινε με το καλημέρα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του νικώντας τη Νέφτσι με 1-0 και οι πρώτοι πόντοι μπήκαν στο σακούλι. 

Έτσι από τους 20.200, πήγαμε στους 20.450. Η απόσταση από την Τσεχία μειώθηκε και έπεται συνέχεια.

Σε πρώτη φάση οι χώρες που κυνηγάμε είναι Σερβία, Κύπρος, Ελβετία, Κροατία, Τουρκία και Τσεχία. Κάποιες μπορεί να τις περάσουμε, άλλες όχι. 

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε, η Γιουνγκ Μπόις έμεινε στο 0-0 και η Γαλατασαράι έφαγε πεντάρα από την Αϊντχόφεν και ουσιαστικά αποκλείστηκε. Κοινώς ήταν μία καλή βραδιά. Επόμενο… ελληνικό ραντεβού την Πέμπτη (22/7), όταν ο Άρης δοκιμάζεται στο Καζακστάν απέναντι στην Αστάνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.