Ads Top

Καραπαπάς: «Καταλαβαίνετε ότι κάνετε τον κόσμο να γελάει;» (pic)


Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο που απασχολεί τον ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να εμπλέκεται στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με ανάρτηση του στο Instagram έστειλε το δικό του, αιχμηρό μήνυμα για τα σενάρια σχετικά με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό και αναρωτήθηκε: «Καταλαβαίνετε ότι κάνετε τον κόσμο να γελάει;».

Συγκεκριμένα, στη Σαουδική Αραβία παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τελειωμένη τη μεταγραφή του Τζιοβίνκο στον Δικέφαλο του βορρά, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ στους προσωπικούς του όρους.

Όμως την ίδια στιγμή στην Ιταλία, ο δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι και αυτός στο «κόλπο» και έχει ξεκινήσει μάλιστα και συζητήσεις με την πλευρά του πρώην παίκτη της Γιουβέντους. Ωστόσο ο Καραπαπάς με την ανάρτηση του διαψεύδει τις επαφές των Πειραιωτών ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση του Τζιοβίνκο.

Δείτε την ανάρτηση του Καραπαπά:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.