Ads Top

Ο Κουεγιάρ έκανε «follow» τον ΠΑΟΚ! (vids)


Ο -βασικός του Λουτσέσκου- Κολομβιανός μέσος που, ακολούθησε τον ΠΑΟΚ και προκάλεσε σάλο και φούντωσε μεταγραφικά σενάρια.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ασχολείται τις τελευταίες ώρες με την περίπτωση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και να βρίσκεται σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού, πολύ κοντά στην απόκτηση του, όμως ένα νέο σενάριο από τη Σαουδική Αραβία έβαλε «φωτιές».

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Κουέγιαρ της Αλ Χιλάλ έκανε follow στο Instagram τον Δικέφαλο του βορρά και αμέσως ξέσπασε χαμός στη Σαουδική Αραβία με τον Κολομβιανό διεθνή κεντρικό μέσο.

Ο Νοτιοαμερικανός χαφ ακολούθησε τον ΠΑΟΚ και αμέσως έγινε πανικός στα ΜΜΕ αλλά και στα social media, καθώς ο Κουέγιαρ ήταν ο βασικός και αναντικατάστατος παίκτης του Ραζβάν Λουτσέσκου τη διετία που βρισκόταν στην Αλ Χιλάλ. Για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικός παίκτης ήταν ο Κουέγιας επί Λουτσέσκου, είχε συνολικά 4073 λεπτά με τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, ενώ μέτρησε μαζί του τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του (51).

Ο διεθνής Κολομβιανός μέσος που προ διετίας κατέκτησε το Ασιατικό Champions League μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό, έχει μεν συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες μέχρι το 2023, όμως η συγκεκριμένη κίνηση με το «follow» δίνει νέες διαστάσεις προκαλώντας σάλο στους Ασιάτες.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του ψάχνει εκτός από μεσοεπιθετικό (επικρατέστερος ο Τζιοβίνκο) και αμυντικό χαφ και ο Κουέγιαρ θα ήταν η ιδανική λύση στο μυαλό του. Ωστόσο πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού έχει συμβόλαιο και μάλιστα παχυλό, αλλά και η Αλ Χιλάλ τον υπολογίζει κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος κεντρικός χαφ πέρσι είχε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Αλ Χιλάλ, ενώ προέρχεται από τη Φλαμένγκο και εκτός αυτού είναι και δέκα φορές διεθνής με την εθνική Κολομβίας.

Δείτε τα Tweet που συνδέουν ΠΑΟΚ και Κουέγιαρ:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.