Ads Top

Παίρνει «δεκάρι» ο Ολυμπιακός!


                                             
Τα μεταγραφικά δεδομένα του Ολυμπιακού μετά τους τραυματισμούς Φορτούνη και Τικίνιο - Το νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για γκολκίπερ!
Ο παίκτης που ψάχνουν στο Λιμάνι για να καλύψουν το κενό του τραυματία Φορτούνη, μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για τον αντι-Σα και εξηγεί γιατί είναι μεγάλο ρίσκο να μείνει με δύο επιθετικούς.

Ο Ολυμπιακός που αποφάσισε να πάει για "δεκάρι" με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο του Φορτούνη καιπου δεν μπορεί να βγάλει με δυο σεντερ φορ το επόμενο τρίμηνο και μπορεί να κάνει μια ακόμημεταγραφή εκτός προγράμματος. Οι δυο δικοί του δανεικοί και ο "κλεισμένος" Πινακάς (που είναι 9,5άρι).  Και τι γίνεται στο σήριαλ με τον "αντι-Σα", με μια δυνατη αποκάλυψη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

1η) Ο Τικίνιο πάει για εγχείριση, σίγουρα θα μείνει δυο μήνες στα πίτς κι απο τον Σεπτέμβριο θα μπεί στις προπονήσεις και θα αρχίσει -εφόσον όλα πάνε καλά- να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα ματς. Μην ξεχνάμε και την μεγάλη αποχή του αφού είχε ήδη 6 μήνες να αγωνιστεί μετά την αποχωρησή του απο την Κίνα, κάτι που φάνηκε και στα πρώτα φιλικά με τον Ολυμπιακό, όπου πιέστηκε πολύ. Μπορεί ακόμη να είναι πολύ... φρέσκο το συμβάν, για να πούμε με σιγουριά πως οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για την απόκτηση φορ αλλά είναι και πολύ δύσκολο/ρισκαδόρικο οι πρωταθλητές να μείνουν με δυο στραικερ το επόμενο 3μηνο και ενω θα έχουν και 6 ευρωπαϊκά ματς. Πόσο μάλλον όταν και ο Μαρτινς φαίνεται να σκέφτεται αρκετά το 4-4-2, αν κρίνουμε κι απο τις δοκιμές του στα φιλικά...

2η) Να θυμίσω πως ο Ολυμπιακός έχει δυο επιθετικούς που τους στέλνει δανεικούς την τελευταία 2ετία. Κι αναφέρομαι στον Ντουρμισάι που τελείωσε την σεζόν στην ΑΕΛ και στον Αργεντινό Σολδάνο. Όπως έχει κλείσει και τον ταλαντούχο Πινακά, που μπορεί με την ομάδα της Λάρισας να έκανε πολλά παιχνίδια ως σεντερ φορ αλλά στην πραγματικόητα είναι περιφερειακός επιθετικός, περισσότερο αυτό που λέμε... εννιάμισάρι(9,5άρι), ούτε δεκάρι, ούτε εννιάρι. Ο Πινακάς βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί αλλά ηταν κοινό μυστικό πως σε πρώτη φάση προοριζόταν για τον Ολυμπιακό Β´.

3η) Στην πιάτσα των ατζέντηδων πάντως ενημερώθηκαν πως έχει παρθεί απόφαση στον Ολυμπιακό, μετά την ρήξη χιαστών του Φορτούνη και την επιστροφή του... καλό Γενάρη (κι αν), να κινηθούν για την μεταγραφή/απόκτηση αντικαταστάτη του! Δηλαδή οι "ερυθρόλευκοι" πάνε και για "δεκάρι", έστω με διιαφορετικά χαρακτηριστικά απο αυτά του Φορτούνη!!Τώρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό και του Τικίνιο, αν ο Ολυμπιακός πάρει και μεσοεπιθετικό (δεκάρι) και επιθετικό (εννιάρι) ή καλυφθεί σε μια απο τις δυο θέσεις με κάποιον παίκτη απο τους δανεικούς του ή προχωρήσει στην αγορά άσου που μπορεί - υπο προυποθέσεις κι ανάλογα τα συστήματα του Μαρτίνς - να  παίζει αξιόπιστα και στις δυο θέσεις, θα φανεί προσεχώς

4η) Στην Ιταλία γράφουν πως ο Βάτσλικ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Νάπολι ενώ στην Ισπανία πως προτιμάει να μείνει εκεί και συζητάει με την Γρανάδα. Η στήλη είχε έγκαιρα προειδοποιήσει πόσο δύσκολη περίπτωση, που θα τραβήξει, είναι του Τσέχου κίπερ, ακριβώς επειδή έπαιζε με την Εθνική του και προχώρησε στο Euro που είναι σε εξέλιξη. Μπορεί βέβαια ακόμη να τον δελεάσει με ένα σούπερ μπόνους υπογραφής (ελεύθερος γαρ), οι πληροφορίες μου λένε πως τα τελευταία 24ωρα οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για τον Τσέχο, δουλεύοντας παράλληλα του Ολλανδού Μπιζότ της Αλκμάαρ και μια ακόμη περίπτωση ξένου κίπερ (δεν εννοω του Φαμπιάνο ή του Αρεολά).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.